:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je zdravstvena inspekcija tog ministarstva izdala rešenje o zabrani rada Specijalne bolnice za ortopedsku hirurgiju „Decedra” iz Beograda. Takvu odluku nakon inspekcijskog nadzora donelo je Ministarstvo, jer, kako je precizirano u saopštenju, ta bolnica „ne ispunjava sve uslove za obavljanje delatnosti”. Kako su ranije preneli mediji, 19-godišnja studentkinja iz Beograda Jelica Radović umrla je 9. septembra u Urgentnom centru, prema nezvaničnim informacijama, od sepse koju je dobila posle operacije čuklja u „Decedri”. (RTS)
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| kumche je napisao/la sledeće: | Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je zdravstvena inspekcija tog ministarstva izdala rešenje o zabrani rada Specijalne bolnice za ortopedsku hirurgiju „Decedra” iz Beograda. Takvu odluku nakon inspekcijskog nadzora donelo je Ministarstvo, jer, kako je precizirano u saopštenju, ta bolnica „ne ispunjava sve uslove za obavljanje delatnosti”. Kako su ranije preneli mediji, 19-godišnja studentkinja iz Beograda Jelica Radović umrla je 9. septembra u Urgentnom centru, prema nezvaničnim informacijama, od sepse koju je dobila posle operacije čuklja u „Decedri”. (RTS) | a sto ne kazu koliko ih umre u uc zbog nebrige lejkara i jer ti isti lekari traze lovu,to znam iz iskustva jer sam pre 8,5goina leazo u uc i znam sta mi se desavalo iako mi keva radi u klinickom centru i zna mnoge iz uc al i pored toga su odredjeni doktori trazili lovu i sta sve ne da bi me uopste i pregledali a kamoli nesto vise.....
ako cemo tako onda treba da pozatvaramo i uc i kc i sve druge zdravstvene ustanove u srbiji jer retko gde i retko koji lekar radi svoj posao odgovorno i bez trazenja para.......
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
ima toga i u drugim "civilizovanim" drzavama
u francuskoj se moze desiti da udjes u bolnicu zbog upale slepog creva
a izadjes amputirane noge
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|