:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Francusko ministarstvo odbrane ne može da potvrdi navode iz izveštaja tajnih službi da je vođa Al kaide Osama bin Laden mrtav. To ministarstvo najavilo je da će pokrenuti istragu povodom otkrivanja tajnih podataka. Francusko ministarstvo oglasilo se pošto je u dnevnom listu „Est republiken” objavljen izveštaj francuskih tajnih službi u kojem se navodi da su službe Saudijske Arabije uverene da je Bin Laden umro od tifusa prošlog meseca u Pakistanu. Ministarka odbrane Mišel Alio-Mari zatražila je da se otvori istraga kojom će biti utvrđeno kako je došlo do otkrivanja podataka, što je kažnjivo krivično delo. Informacije do kojih su došle saudijske službe ukazuju na to da je vođa Al kaide umro u Pakistanu 23. avgusta 2006, od teškog oblika tifusa koji je prouzrokovao delimičnu paralizu unutrašnjih organa. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
ThGamEr Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo

|
|
Bin Laden, nije taj mrtav.
Mozda neka komercijalna fora
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
 |
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
|
Neznaju vise sto ce da pricaju. Pokusavaju na neki nacin da ubijede ljude da nece bit nikakvog terora, ako je on ubijen. Politicka varka.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
miroslaw Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 2

|
|
Bil Laden je americki covek!
Bio je pion za njihov napad na arapske zemlje i opravdanje za zauzimanje polja nafte!
|
|
|
| |
|
 |
Sheggy-po Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 55 Mesto: Pozarevac / Braunau

|
|
|
Jel ovo fora da ga ljudi malo zaborave?!
|
_________________ Kad umrem i kad me odnesu dodjite dusmani da vam dam adresu!!! |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| Sheggy-po je napisao/la sledeće: | | Jel ovo fora da ga ljudi malo zaborave?! | mislim da jeste posto ne mogu da ga nadju ajde da je bar mrtav od tifusa....sve dok se opet ne pojavi na nekoj tv stanici...
|
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
|
ma nece taj da umre ni za 100 godina
|
|
|
| |
|
 |
Rsk_Dalmatinka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 163

|
|
ma este mrtav znas sta
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | Sheggy-po je napisao/la sledeće: | | Jel ovo fora da ga ljudi malo zaborave?! | mislim da jeste posto ne mogu da ga nadju ajde da je bar mrtav od tifusa....sve dok se opet ne pojavi na nekoj tv stanici... |
Mogli bi i mi da se posluzimo njihovim primerom pa da proglasimo mrtvim Karadzica i Mladica. Em ih nema skoro 7 godina [da bi se zakonski neko proglasio mrtvim], em cemo ustedeti mnogo muke oko njihovog hapsenja.
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: | | rizmal je napisao/la sledeće: | | Sheggy-po je napisao/la sledeće: | | Jel ovo fora da ga ljudi malo zaborave?! | mislim da jeste posto ne mogu da ga nadju ajde da je bar mrtav od tifusa....sve dok se opet ne pojavi na nekoj tv stanici... |
Mogli bi i mi da se posluzimo njihovim primerom pa da proglasimo mrtvim Karadzica i Mladica. Em ih nema skoro 7 godina [da bi se zakonski neko proglasio mrtvim], em cemo ustedeti mnogo muke oko njihovog hapsenja.  | vidis yoga se nismo setili.a jbg kad ovi nasi oce da ga isporuce,umesto da kazu da je umro od tifusa ili npr srcke tokom sexa ili slicno...
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|