:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Veliki američki filmski studiji, članovi američkog kinematografskog udruženja MPAA, odlučili su se na novo oružje protiv piraterije - dva labradora retrivera Lakija i Flo. Ta dva psa tragača imaće zadatak da detektuju piratske optičke diskove u prtljagu putnika i na taj način spreče da oni stignu do mesta na kojima bi mogli da se umnožavaju. Pomenuti psi su za taj posao dresirani osam meseci, a pre „stupanja na dužnost” krenuće na svetsku turneju, poput holivudskih zvezda tokom promocija najnovijih filmova.
Pošto proputuju SAD, obići će Veliku Britaniju, Meksiko, a proći će i kroz Hongkong, Singapur i Dubai, kako bi pokazali svoje sposobnosti carinicima i drugim funkcionerima u tim zemljama.
MPAA je objavio da su lane falsifikovanje i piraterija naneli američkoj kinematografskoj industriji gubitak od 6,1 milijardu dolara, od čega 2,4 milijarde samo od kopiranja filmova, prenela je agencija Rojters. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
dado_GTI Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb

|
|
bas zanimljivo...
|
|
|
| |
|
 |
viktorpop Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo

|
|
Ha ha ha pa pandur ne zna da razlikuje piratski od orginalog diska kad ih stavis ispred njega, a dva super dzukca ce to kao razotkrivati.
Ovo me podseca na onu pricu o grejanju vode u bazenu sa serpom vruce vode koja je bila juce aktuelna na Big Brother-u, naravucenije sto rece Miki u istoj emisiji ako su ti Ameri to stvarno mislili onda su stvarno glupi ko ...., ili tacnije ko dva ...
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
Smejurija bas me interesuje kako to psi mogu da razlikuju ccd-ove>Nesto nisam primetio da drugacije mirisu....osim ako nisu uvezbali pse da koriste kompijuter,posto im to carinici ne znaju tj glupi su....
|
|
 |
gric202 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570

|
|
|
Ovo je vest koju sam procitao pre vise od mesec dana.
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
uvijek sam tvrdio da su psi mnogo pametniji od policajaca
|
|
|
| |
|
 |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
|
a ja bas danas kupila zlatnog retrivera
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|