:: |
Autor |
Poruka |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
cestitam anabela... samo napred i da predjes jos puno, puno spratica i da se jos drugo druzimo
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
@budidobar, hehe, hvala na čestitkama, hvala za ovo 'devojčice'
@nastasenjka, hvala na lepim željama
@slatka_breskvica, hvalaaaa, i ja se nadam lepom druženjuuu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Sekiceeeeeeeeeee mojaaaaaaaaaaa milaaaaaaaaaaaaaaa...:dvasrca: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....:zagrljaj: cestitam ti,sekice,ovaj spratic i zelim ti ih jos mnogooooooo,ali vise od toga ti zelim najdivnije trenutke ovde,najdivnije druzenje,svu ljubav mog zetica i paznju,svu srecu na svetu,sekice,jer je ti zaista zasluzujes...::ILoveYou: ne mogu da ti opisem koliko sam srecna sto sam te nasla,sekice...sto postojis u mom zivotu,sto si uz mene,UVEK,sto si tu da zajedno delimo brige i tugu,ali i zajedno da se smejemo do suza...:zagrljaj: sekice,presrecna sam sto te imam...pruzila si mi svu svoju podrsku,uvek bila uz mene i zelim da znas da je to obostrano...jer i ja sam uz tebe,UVEK & SVUDA...trenutno nisam fizicki,ali sam u mislim uz tebe,sekice...i nadam se da cemo se sto pre videti...:IMissYou::IMissYou::IMissYou: hvala ti,sekice,za sve,hvala ti sto si uvek uz mene i sto postojis,hvala ti sto si moja seka...:dvasrca::dvasrca::dvasrca: bravooooooo,sekice moja milaaaaaaa i zelim ti da uvek budes srecna,nasmejana,voljena,da imas samo najdivnije trenutke,jer ti to zaista zasluzujes...:zagrljaj: :ILoveYou: ljubuckam te i grlim,sekiceeeeeeeeeeeeeeeeeee,bassssssssssssssssss da pukneeeeeeeeeeeeee...:zagrljaj: KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS,mila mojaaaaaaaaaaaa....:redlips2::redlips2::redlips2:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |

|

|
|
Sekice moja mila :zagrljaj: , hvala ti do neba, do zvezda, ti si moja, mila i najdraža, ti znaš...i kad nisam-s tobom sam... :love_u: Hvala na čarobnim rečima, hvala ti što postojiš :dvasrca:
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
iskrene cestitke sve najbolje
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
@kumche, pravi si džentlmen, nema šta i uvek drag kolega, hvala na lepim željama, hvala na svemu
@slatka_sanerka, hvalaaaaaa
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Koleginice, cestitam Dobro radis svoj posao, dobra si u tome i trudi se da budes jos bolja, da budes najbolja Pozdrav od Master
|
_________________ Master |
|
|
|
 |

|

|
|
Hehe, hvala, kolega, na komplimentima Pozdrav i za tebe
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
koleginice moja draga ima li potrebe da te hvalim i pisem o tome koliko dobro obavljas svoj posao??Mislim da je to vec opste poznata cinjenica pa te ovoga puta necu hvaliti vec cu ti samo pozeleti jos 4004 ovakvih spratova..ako ne i vise..hehehehe ljubim i grlim jako jako jako!
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |

|

|
|
Hehe, pinkic, hvala, mila , šaljem i ja tebi bezbroj poljubaca i zagrljaja
|
|
|
|
 |
richo Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 105 Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..

|
|
cestitam :vezbe: :ruzica:
|
_________________ hot |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|