:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Fudbalska reprezentacija Srbije nastavila je pripreme za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2008. u Švajcarskoj i Austriji. Nacionalni tim je, od kada je Srbija samostalna država, u svim utakmicama preokretao rezultat ili morao da ga juri. Očekivanja da će se pobediti oba naredna rivala i želja publike da reprezentacija trijumfuje na prvoj utakmici u kojoj će bodriti tim na domaćem terenu, mogli bi da stvore novu vrstu pritiska. Reprezentativac Nenad Kovačević priznao je da se ekipa dobro nosila sa dosadašnjim izazovima. „Saglasan sam da smo uspevali da prebrodimo pritisak koji je postojao u prethodnim utakmicama.
Mislim da je ekipa sazrela da preokrene rezultat ili da igra u mečevima visoke tenzije. Međutim, svi mi igramo dosta dugo, svi smo odigrali utakmice u kojima je bio veliki pritisak. Ne verujem da ćemo zbog značaja utakmice, zbog publike koja će očekivati pobedu, imati bilo kakvu vrstu straha. Ako do sada nismo naučili da igramo u takvim situacijama, ne znam kada ćemo„.
Belgija dolazi u Beograd u petak oko 15 časova. Obe reprezentacije treniraće na stadionu Crvene zvezde, gde se u subotu od 20.15 h igra meč.
Srbija će trenirati od 18, a Belgija od 20 časova. (B92)
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente izjavio je u petak da će njegova ekipa na utakmici s Belgijom u subotu morati da igra veoma brzo ako želi da ostvari i drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Na konferenciji za novinare u Kovilovu, gde se reprezentacija priprema za predstojeće mečeve, on je pojasnio da igru Belgijanaca karakterišu duge lopte, kojima „crveni đavoli” pokušavaju da iskoriste brojne visoke igrače u timu. „Belgijanci dominiraju u vazdušnim duelima, a taktički su vrlo disciplinovani - dobro se postavljaju. Moraćemo da igramo veoma brzo i da sve vreme vršimo pritisak na protivnika”, rekao je Klemente. Španski stručnjak ocenio je i da bi domaći teren i podrška sa tribina trebalo da budu velika prednost Srbije. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
ma nas fudbal je propao...sve sami fenseri
|
|
 |
mmacek15 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 148

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|