:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ne onaj ludi band, nece oni imati koncert u Francuskoj, nego bas pusenje, dimljenje...
------------------------
Francuska će od 1. siječnja (januara) 2007. zabraniti pušenje na većini javnih mjesta, a godinu poslije zabrana će se proširiti i na barove, restorane i hotele.
Prema pisanju toga lista, premijer Dominique de Villepin priprema se uskoro objaviti zabranu pušanja na javnim mjestima u dva stupnja.
U srijedu je resorni odbor francuskog parlamenta preporučio potpunu zabranu pušenja na javnim mjestima najkasnije od 1. rujna 2007. U tome izvještaju zastupnici kažu da svake godine od pasivnoga pušenja umre od 2.500 do 5.800 ljudi. U Francuskoj svake godine umre oko 66 tisuća pušača. (Hina/Net.hr)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Smatralo se da ce ovu odluku doneti jos i pre. Medjutim, izgleda da su lobisti duvanske industrije, relativno, dobro odradili svoj posao. Uspeli su da donosenje takvog akta/zakona prolongiraju.
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
ma ja bi zabranio pusenje totalno,to je smmrt za one koji uzivaju u tome ko i za one oko njih koji to moraju da trpe.....
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Meni bezveze sasvim da ukinu...dobro na nekim mestima kao na poslu,bolnice,gde su deca i tako dalje a ne po diskotekama,kaficima...to jedino se ne slazem...
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| francuskinja je napisao/la sledeće: | | Meni bezveze sasvim da ukinu...dobro na nekim mestima kao na poslu,bolnice,gde su deca i tako dalje a ne po diskotekama,kaficima...to jedino se ne slazem... | a sta treba da se gusimo mi koji ne pusimo u diskotekama od cigara (ko npr u bonafidesu),neka fala nek pusaci izadju mnapolje da ispuse pa nek dodju nazad a ne da guse sve oko sebe....
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Ja sam bivsi pusac i dok sam bio pusac na te sam stvari puno drugacije gledao. Ali sad mislim da nam je svima bolje cim je taj vrazji dim sto dalje od nas. Tako da podrzavam sve te zabrane pusenja.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|