:: |
Autor |
Poruka |
Rocket_Queen Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 19 Mesto: LA-city(LaZaReVaC)

|
|
Ja koristim sapun dermo wash, dermatoloshki sapun mozhete ga natji u apotekama. Takodje korsitim neutrogenin visibly clear 2 in 1, dobar je. Koristi se kao tonik za ispiranje lica i jednom nedeljno kao maska. Pilinge uglavnom pravim sama, najvishe imam poverenja u prirodne preparate. Koristim tonik za lice iz avon-a. U pubertetu sam i lice mi je skroz chisto. Nikada mi se ne pojavljuju niti su se pojavljivali mitiseri ili zapushene pore. Takodje nikad nisam imala potrebu da namazhem kremu na lice a kozha mi je hidrirana.
Mene zanima samo jedno. Chime mogu zaustaviti ili smanjiti znojenje lica? Znojim se po nosu, nausnicama, bradi i oko obrva i znojim se svaki put kada se probudim pa narednih osam do deset sati i kada sam na treningu ili se bavim bilo kojom aktivnoshtju.
|
_________________ freedom's just another word for nothing left to lose, and that nothing, ain't worth nothing, but it's free.. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|