:: |
Autor |
Poruka |
inzane Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 6

|
|
moji starci imaju s40 volvo 2005 godina i mogu vam rec da je auto zvijer ...
malo je trom u startu motor je 1.8 al kasnije se popravi i cupa drzi cestu odlicno .... serijska muzika u autu je ludilo estetiak ludilo ...
ma neznam znam da svak svog konja hvali ali moran ga pohvalit i ko god je sia u njega reka je samo rijeci hvale ... jedino se jedan prijatlej bunia da on nema mista kad je sia za vozacevo misto ... straga ima ona solidno mista i gepek je vise nego prostran
|
|
|
|
|
 |
gilence Princ bez konja - stara garda

|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad

|
|
Volvo sve najbolje!!! Posle Saab-a.
@nedd1ch
Ja sam u potpunosti svestan sta je svedjanin. Najvise volim Saab. I nikada nisam razmisljao o budalastini zvanoj MB. BMW postujem.
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Volvo PCC
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
Ma rechi su suvishne, iskustvo sve govori......
Ko god da ga je vozio neje se zalio
Pogotovo oni iz serije 7 su extra i dan danas su kao novi u ovim ovde uslovima....
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
colonel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Mar 2004 Poruke: 223 Mesto: Srbija

|
|
Svedski automobili Volvo i Saab su medju najizdrzljivijim automobilima na svetu. Po kvalitetu izrade su rame uz rame sa najboljim automobilima a dosta su pristupacniji sto se tice cena. Te automobile ako redovno odrzavas, mozes da vozis vecno!
|
_________________ Pomoz' bog junaci! |
|
|
|
 |
mnedic2 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 114 Mesto: Paris

|
|
Volvo je izdrzljiva marka.Mora biti kad se pravi u svedskoj.Ja bih odmah mjenjao svog pasata za jedan volvo istoj klasi
|
_________________ Prc man |
|
|
|
 |
boki82 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Avg 2005 Poruke: 20

|
|
nebi reko da su izdrzljive , prijatelj imo ali motor uvjek pusto ulje a imo je nekih 80 000 na satu sto nije puno
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Milsim da je auto 1 od najboljih jes da su im performanse losije ali to je bilo do sada koliko sam primetio zadnji modeli su dobili i malo sportsk i agresivan karakter
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
Evo dva spypics od novog Volvo V70, sta kazete? Po meni izlgeda dobro 8)
Kad bi bio gazda tamo u test centar u Svedskoj *ebao bi majku onom sto je slikao i stavio na netu. Tek sledece godine ce biti introdukcija na IAA u Frankfurtu.
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Deluje bas fino...A zasto "spypics"?Jos uvek nije izasao ili...?
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Deluje bas fino...A zasto "spypics"?Jos uvek nije izasao ili...? |
Ma jok, tek za godinu dana treba da izadje. Jedan radnik u Volvov test centar u Svedskoj se nasao pametan da slika sa telefonom i stavi na netu. Mogao bi vec da pocne da trazi novi posao, mamicu mu njegovu.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|