:: |
| Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
A nema vesti o jucerasnjem avioncicu sto je overio zgradu na gornjem menhetnu???
Navodno pripada Jenkijima i udario je izmedju 34 i 35. sprata 50-o spratnice u NY u gornjem menhetnu....
Spominje se od 2-5 nastradalih mada sam lego da spavam tako da posle toga nis nisam cuo a vidim ovde se ne pominje...
|
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
|
a znam, čula sam to na vijestima! Kažu da su mislili da je teroristički napad, a onda se na kraju ispostavilo da je nesreća. Mada sam ja uvjerena da je ono prvo
|
|
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Na CNN su danas objasnili da se ne radi o teroristickom napadu: Naime, posto je u pitanju mali avion, da bi izazvao vece posledice, moralo je u njemu biti eksploziva, sto nije bio slucaj. Takodje avion je udario u stambenu zgradu, a u blizini je bilo za teroriste mnogo "interesantnijih" ciljeva. U emisiji su izneli strah, da bi neko mogao doci na ideju da mali avion, koji podleze dosta blazoj kontroli, upotrebi u teroristicke svrhe.
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Avion udario u zgradu u Njujorku
U Njujorku je u toku istraga o tome kako se dogodilo da mali putnički avion udari u stambenu zgradu od 50 spratova. Gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg izjavio je da za sada ništa ne upućuje na to da je reč o terorističkom napadu. U nesreći su poginule dve osobe koje su se nalazile u avionu: vlasnik letelice, igrač bejzbol kluba Njujorški jenikiji Kori Lidl i njegov instruktor letenja. Prvi izveštaji ukazuju na to da je u trenutku nesreće avionom upravljao Kori Lidl. Deo luksuzne stambene zgrade je nakon nesreće zahvatio požar, ali u njoj niko nije stradao. Američki predsednik Džordž Buš bio je odmah obavešten o tome šta se dogodilo, a vojni avioni su nadletali nekoliko američkih gradova. Jedan od BBC-jevih dopisnika kaže da je nesreća stanovnike Njujorka po mnogo čemu podsetila na napade od 11. septembra 2001. godine. Vatrogasna služba saopštila je da je avion udario u 20. sprat zgrade poznate kao Beler, na Menhetnu. Svedoci kažu da se čuo jak tresak pre nego što su sa solitera počeli da padaju staklo i šut. Na lice mesta odmah su stigli vatrogasci i vozila hitne pomoći. (BBC)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Verovatno nije bio atentat kao sto su rekli mada nikad se nezna...
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
privatni avion u posjedu bivseg baseball igraca sa istim u avionu uz instruktora letenja rokno je u jedan veliki stambeni objekat. Pitanje je - ko je ovoj budali dao "vozacku" i zasto je letemje iznad urbanih oblasti uopste dozvoljeno ?
|
|
|
| |
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
|
danas je sve delikatno....ko zna o cemu je rec ovde...i naravno, nijedna televizija a narocito ne kao sto je CNN ili BBs, kojima upravlja vlada nece odati istinu ako "nekome" nije to u interesu...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|