:: |
Autor |
Poruka |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
isprobao sam neke poze i super su ali su neke prave vratolomije
|
|
|
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
bez veze...
Necu valjda da citam iz knjige, studiram poze i isprobavam vratolomije u krevetu.
Sve to ide jako instiktivno i spontano, korak po korak otkrivas koje ti poze odgovaraju i u cemu uzivas.
Masa stvari iz kamasutre je potpuno nerealna.
|
|
|
|
|
 |
SINAKI21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 75 Mesto: zagreb

|
|
upravo sam dobio kamasutru u pdf formatu na mail pa ako koga zanima neka se javi, na engleskom je i ima 122 stranice,
kamasutra je zakon..
|
_________________ BBB SU ZAKON |
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
prvo svaka cast yasmin za ovako detaljan opi.stvarno je super! a sad,kamasutra.meni je to skroz ok!
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | bez veze...
Necu valjda da citam iz knjige, studiram poze i isprobavam vratolomije u krevetu.
Sve to ide jako instiktivno i spontano, korak po korak otkrivas koje ti poze odgovaraju i u cemu uzivas.
Masa stvari iz kamasutre je potpuno nerealna. |
Hehe ovo je moja drugarica!!!! Bravo!!! Sve to moze sam da se isproba i bez knjiga. Knjige sluze za nesto drugo...
|
|
|
|
 |
elzare Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211

|
|
volim i ja mada...........
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Dobre poze..dobri opisi.. Moran rec da san ja ovo sve s zagrljajima prošla...al ne ove sexualne.. LOL...sve u svemu...najljepše je prirodno, i spontano....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Ne treba meni kamasutra..Najbolje ti sam vidis sta ti najvise odgovara..a ne sad to je ta poza u kamasutri i ti moras isprobati samo da bi bila ta poza koja je tamo..mozda nekome ne odgovaraju neke poze pa sam smislja nove..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|