www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Džordž Majkl zapalio džoint pred TV kamerama
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 21, 2006 10:00 pm    Naslov poruke: Džordž Majkl zapalio džoint pred TV kamerama Na vrh strane Na dno strane

Pevač Džordž Majkl je prilikom intervjua za jednu špansku televiziju izjavio da je marihuana jedina droga koju je konzumirao, a zatim je i zapalio džoint pred TV kamerama. Bez obzira na to što je već dva puta hapšen zbog konzumiranja lakih droga, umesto da to više ne čini, samo je rekao da je to „jedina droga koju vredi konzumirati”. „Zbog ovoga sam i zdrav i srećan i bez ove stvari ne bih mogao da zaspim. Rekao bih da je to odlična droga - ali ne baš zdrava. Ne možete pušiti marihuanu ako morate nešto bitno da obavite”, rekao je za ITV nakon koncerta u Madridu Džordž Majkl, četrdesttrogodišnja zvezda i idol mladih širom sveta. „Mislim da bi mi život bio drugačiji da sam odabrao drugi put. Alkohol, na primer. Bože, da pijem koliko pušim... bio bih poput Kita Ričardsa”. (Mondo)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 21, 2006 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo on nama nesto revolucionaran Rolling Eyes
nadju ga u wc sa nekim tipom...
pa ga nadju polunesvesnog u autu...
pa sada pusi "shit" pred kamerama...
daleko ce dogurati garant Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 3:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

on je veoma čudna tipa osobe .. jednostavno čovek ne zna šta će da radi od svog života ..

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 4:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tip obozava da pravi skandale, a ne vidi da ispada blesav.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da bude covek u centar paznje,svasta...danas su ljudi na sve spremni...

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 23, 2006 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lik je PrSo to je definitivno...To da vari ne treba niko da zna dzabe sebi navlaci bedu na vrat!!!

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 23, 2006 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad kraja njegovim ispadima, štaćeš kad si poznat pa sve možeš i sve ti je dozvoljeno i sve što uradiš je zanimljivo

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 23, 2006 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boban11 je napisao/la sledeće:
Nikad kraja njegovim ispadima, štaćeš kad si poznat pa sve možeš i sve ti je dozvoljeno i sve što uradiš je zanimljivo

neka ga Very Happy
da vidimo gde mu je limit Wink

ThGamEr
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 06 Sep 2006
Mesto: Svuda po malo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni covjek je totalni kralj, podrzavam ga u potpunosti, bolje i to nego da se klepa necim jacim.

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 30

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta sve neće uraditi poznate osobe da bi tako došle na naslovne stranice žute štampe .
da li bi to on smeo da uradi na času kod najstrože profesorke u jednoj bg gimanziji.
ja i velja crnogorac smo to uradili i odmah zaradili ukor pred isključenje.

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

držte lopova je napisao/la sledeće:
sta sve neće uraditi poznate osobe da bi tako došle na naslovne stranice žute štampe .
da li bi to on smeo da uradi na času kod najstrože profesorke u jednoj bg gimanziji.

a zamisli tek da ste velja i ti radili ono sto je dzordz majkl radio sa njegovim "drugarom" u wc-u... Laughing Laughing Laughing

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 30

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
držte lopova je napisao/la sledeće:

a zamisli tek da ste velja i ti radili ono sto je dzordz majkl radio sa njegovim "drugarom" u wc-u... Laughing Laughing Laughing

nemoguće, oboje imamo klasične balkanske poglede na seks.
wc je za uriniranje, a ne za ašikovanje sa osobom istog pola.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Džordž Majkl zapalio džoint pred TV kamerama Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon