www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Razvod Abramovičevih
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:03 am    Naslov poruke: Razvod Abramovičevih Na vrh strane Na dno strane

Vlasnika londonskog Čelsija Romana Abramoviča očekuje najveći finansijski udar. Njegova supruga Irina angažovala je najbolje advokate kako bi se razvela od Romana, zbog njegove romanse sa 23-godišnjom Darijom Žokovom. Ukoliko izgubi parnicu, on će ostati kraći za polovinu svog bogatstva, koje u ovom trenutku iznosi 11 milijardi funti. Irina Abramovič angažovala je dvojicu najboljih brakorazvodnih advokata koji su poznati pod nadimcima „Kljove” i „Gospodin isplata” kako bi okončala višemesečnu bračnu mizeriju. U slučaju dobitka parnice, Irina će postati rekorder sa 5,5 milijardi funti, jer je do sada najveća isplata bila „samo” milijardu funti. Roman i 39-godišnja Irina imaju petoro dece, a fudbalski klub Čelsi kupili su pre tri godine za 140 miliona funti.
Roman je bio siroče, a trenutno je 11. najbogatiji čovek na planeti. Samo u kešu on poseduje osam milijardi, a pored toga vlasnik je zemljišta i dvoraca širom Britanije, Francuske i Rusije.

Irina je druga supruga Romana Abramoviča. Njihova bračna zajednica osnovana je 1991. godine, kada je sadašnji „tajkun” bio toliko siromašan da nije mogao da kupi hamburger na kiosku. Irina je predstavljala temelj njegovog bogatstva, a inače je veoma dobra prijateljica nekadašnje „Spajsice” Geri Halivel i ljubiteljka robnih marki „Prada”, „Guči” i „Armani”. (B92)

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo pre cuh da je gore navedeni gospodin demantovao sve to. Kazu da mu je mozda poskup razvod.
A i za nju kazu da je stara 41 godinu, a ne 39 godina.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A zaradiće on tu polovicu i bez nje. Al da je skup razvod jeste nema šta.

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 53

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uiiiiiiiiii jesu to puno pare

LegnA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: K.Mitroviica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 21, 2006 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znala je ona da mu vredi u pocetku kupovati hamburgere Laughing

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 3:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja da sam advokat ja bi im tražio po koju hiljadu za svaki izlazak na sud Mr. Green

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 11:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zena ce ga lepo iskoristiti,zna sta radi...

Ocean
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 21 Jul 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 23, 2006 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e nebi mu bio u koži

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Razvod Abramovičevih Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon