:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Najnovija naučna istraživanja, koja govore da je svaka nova generacija Srba u proseku viša od prethodne, svoju možda i najbolju potvrdu dobija u liku Zorane Todorović. Mlada Vrščanka, na „privremenom radu” u Novom Sadu, sa svojih 16 leta narasla je do 210 centimetara. I ima još dosta godina pred sobom da obara rekorde kada je u pitanju titula „najviše Srpkinje”, piše „Glas javnosti”. Iako mlada, Zorana može da se podiči velikim životnim iskustvom. Rođena u Vršcu pokraj današnje hale „Milenijum”, doma košarkaškog kluba „Hemofarm”, sa 14 godina potražila je u Istanbulu šansu da fizičke predispozicije i veliko htenje pokaže na parketu. Spletom okolnosti, morala je da se vrati u Srbiju, u Novi Sad. „Počela sam da treniram košarku u prvom razredu osnovne škole. Tu je postojala sala, pa sam s drugaricama otišla na trening”, kaže Zorana i dodaje da je pomalo ljuti nadimak „ženski Divac”, kako su je zvali dok je bila mlada.
„Tada nisam znala ko je Divac, mislila sam da ta reč znači nešto loše. Sada me jednostavno zovu Zoka”, priča Zorana.
Zorana je visinu nasledila od gena svojih predaka, a majka Smilja nam otkriva nepoznate detalje u vezi sa rođenjem kćerke.
„Zoka je Hilandarka. Muž Sava i ja smo dobili list loze Svetog Simeona iz Hilandara. Sledili smo uputstva koja idu uz list i dobili naslednicu”, kaže majka Smilja i dodaje da se Zoranina slika nalazi u Hilandaru, tik uz slike dece iz celog sveta koja su rođena uz pomoć čudotvorne loze.
Da je budućnost srpske ženske košarke svetla, govori i podatak da je Zorana trenutno druga po visini košarkašica na svetu. Prema nekim prognozama, mogla bi da naraste i do 220 centimetara, ali je njena veća briga ta što kod nas nigde nema „uređaja” koji meri više od dva metra. (Glas javnosti)
|
| |
|
 |
Ocean Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 19

|
|
|
ona gleda život sa visoke noge
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Meni ruzno kad devojka preterano visoka,nije lepo...a dobro nije ona kriva...
|
|
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
jel trenira sa muškima, jer nema mnogo visokih košarkašica pa mislim da pomalo nije fer prema ostalima
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|