:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Plavooki muškarci više vole žene plavih očiju zato što im boja očiju njihove dece pokazuje da li im je partnerka bila verna li ne. Po zakonima genetike, plavooki roditelji će imati i plavooku decu, što znači da muškarac s plavim očima može biti siguran da ga je njegova plavooka žena prevarila ako im dete ima smeđe oči. „Pre nego što zatražite dokazivanje očinstva, pogledajte kakve vam oči ima dete”, kaže Bruno Ling, vođa istraživanja koje su sproveli norveški naučnici. Oni su zamolili 88 studenata da ocene privlačnost modela na retuširanim fotografijama tako da ih pola ima plave, a pola smeđe oči. Plavooki muškarci radije su birali plavooke žene, dok muškarci smeđih očiju nisu bili zainteresovani za boju očiju žena na fotografijama. Tako su plavooki muškarci možda i podsvesno naučili da raspoznaju telesno obeležje koje će im olakšati prepoznavanje vlastitog potomka. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
kakva glupost,a sta ako dete povuce dnk kod jednog od pra oca(dede) ili pra mame(bake),jer npe tatini roditelji imaju kombinaciju plava crna npr boja ociju,a mama i tata plavu a dete povuce npr na dedu koji ima crne oci,sta onda?
|
|
 |
ksenijauros Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 12

|
|
ja bih volela da imam plave oci .....
ja mislim da nije tacno
[Edit by kumche: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
interesantna stvar zaista, šta sve ljudi istražuju, bilo to tačno ili ne.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | kakva glupost,a sta ako dete povuce dnk kod jednog od pra oca(dede) ili pra mame(bake),jer npe tatini roditelji imaju kombinaciju plava crna npr boja ociju,a mama i tata plavu a dete povuce npr na dedu koji ima crne oci,sta onda? |
Slazem se!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|