:: |
| Autor |
Poruka |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
| knknpnkn je napisao/la sledeće: | hehehehe a pljuju li pljuju po "narodnjacima"!
E, jadna moja Srbija! Ne valja nam narodno, jer je pobogu Srpsko (to valjda treba da bude "fuj", ili sta li), ali je super i "cool" i "strava", sto je krezubi kriminalac odlucio da dodje da peva i u Beogradu! Izgleda da bi trebalo da budemo pocastvovani njegovom odlukom, da jadne Srbe udostoji svojim velicanstvom, sta li?! Mora da nas je Bog blagoslovio, cim nam njega salje! Bas treba da budemo srecni! Jaaaaaaao, bravo!
Uzas! Cemer i jad! :puke: |
Amin
Samo cuto reci, posto je post u kome sam rekao svoje misljenje koje se ne razlikuje od ovog izbrisan!
|
|
|
| |
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
hahahaha Nadjoh ovo, ostadoh zatecena, pa reko' da podelim ovo sa vama:
"Losos sa kukuruzom, škampi, piletina iz Bostona, konjak, skupoceni šampanjac, pivo, mentol bombone, mini teretana, veliki televizor i... dve kutije kondoma, to je deo stvari koje su 50 Cent i njegova ekipa, koji će 6. novembra nastupiti u „Areni”, tražili od organizatora koncerta. Beogradski dnevnik „Blic” piše da su američki hiphoper i članovi njegovog tima zahtevali da se u garderobi nalaze ogledala, veliki sto sa najmanje šest stolica, dvosed, televizor sa ekranom od 80 i kusur centimetara, električne sprave za vežbanje, zasebne kabine sa toaletima i „malo” jači stereo-uređaj. Peškiri, i to trideset komada, podrazumevaju se. Takođe, vesela hip-hop družina zahtevala je da im pri ruci budu i dve kutije kondoma „lajfstajl” i „raf rajders”.
Osim različitih vrsta sokova (pomorandža, jabuka...), čajeva i poljske mineralne vode, ekipa 50 Cent-a tražila je i dva paketa „hajnekena”, tri flaše skupocenog šampanjca „kristal”, ali i dve boce konjaka „henesi”.
Uz napomenu da govedina i prasetina nikako ne smeju biti na meniju, kontroverzni hiphoper i njegovi prijatelji tražili sulosos sa kukuruzom, piletinu iz Bostona, makarone i sir, po mogućstvu, takođe iz Bostona, piletinu „kentaki frajd čiken”, škampe (koji se do posluživanja moraju obavezno čuvati na ledu), ribu, kobasice, ćuretinu, nekoliko vrsta salata, senf, kečap, majonez, a bogami - i vruću supicu.
Naravno, posle dobrog jela preko su neophodne i mentol bombone (nekoliko kesica), a na listi zahteva su i grickalice, seckani ananas, dinje, beli hleb, kroasani, krofne, sojino mleko, sveža jaja i, na kraju, normalno, desert. "
(Mondo)
E, kakvi smo mi ljudi, pa to je strasno! Krezubi zahteva, jer je on naucio na takav tretman i na ulicama svog "grada", a Bogme i u zatvorima sirom cemerike nam! Nema sta! Ja se samo nadam, da ce se cela Srbija potruditi da ga snabde svim ovim bitnim potrebstinama, na koje je "covek" od rodjenja navikao, kako, ne daj Boze, ne bi otkazao koncert i ostavio taj narod da cezne za njim! Sta je za jednu bogatu Srbiju, da izdvoji 500 eura za JEDNU flajku sampanjca, kad je o takvoj velicini (50 cents-toliko je veliki ) rec!
E, pljujem ja na te organizatore i na tu vladu i na sve kojima je ikada ideja pala na pamet, da ovog narkomana, kriminalca, pucaca i krezubog idiota trosi tolike pare, umesto da te pare da deci sa Kosova, ili bar probaju da renoviraju Tirsovu!
Valjda nam je od zivotnog znacaja takav soj ljudi! A i nije Srbin, pa je po "default-u" sjajan, super i "kul"! Fuj! fuj! Fuj!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|