:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Katarski emir Mohamed bin Hamad al Tani za 1,9 miliona evra kupio je loptu kojom je odigrana finalna utakmica ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u Nemačkoj između Italije i Francuske. Al Tani je kazao da lopta za njega ima sentimentalnu vrednost, pošto je vatreni navijač italijanske reprezentacije i najavio je da će je pokloniti katarskoj Akademiji sporta, koja se otvara za nešto više od mesec dana. Na lopti koju je kupio katarski emir potpisani su svi reprezentativci Italije, koja je u finalu, boljim izvođenjem jedanaesteraca, pobedila Francusku. (Tanjug)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
na ovo cu samo citirati jednu rec iz filma lepa sela lepo gore:"cika je bolid...."
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | na ovo cu samo citirati jednu rec iz filma lepa sela lepo gore:"cika je bolid...." | a ja citiram tebe
|
|
 |
w.i.t.c.h Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 31

|
|
|
blago njemu kad mozhe toliko da da na jednu obichnu fudbalsku loptu...
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
ovo ništa ne treba da čudi .. i ovde po Kanadi ljudi daju pare i pare za dresove koji su recimo potpisani od ličnog vlasnika .. ništa to nije čudno .. samo mogu da kažem da je ovo veoma lep gest ali tolike pare za jednu loptu ... to već ne znam
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|