:: |
Autor |
Poruka |
mnmn Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 166

|
|
Bice to i kod nas, jednog lepog dana
|
|
|
|
|
 |
biske Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo

|
|
ko ce to kod nas da radi da nece fandjo i matrix daj bre nemoj da ste smesni
|
|
|
|
|
 |
apola Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jun 2006 Poruke: 25 Mesto: Zemun

|
|
Bilo bi to lepo, ali kod nas tesko bas bas tesko.
|
_________________ ludo i opusteno!!! |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
a ko ce to da finansira i sta ce da budze jugice
|
|
 |
27da03 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 69

|
|
to bi bilo pravo dobro na balkanu, vise od pola auta bi se moglo srediti, al samo cisto sumnjam da ce to doci kod nas, valja imati para za te stvari.
ja na tv-u to redovno pratim i oci parim
|
|
|
|
|
 |
DARK LORD NAZGUL Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 122 Mesto: Prijepolje

|
|
ma nema veze...moze i kod nas za neke solidne pare auto lepo da izgleda
|
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
E daj Boze da to uspe...kad su svi pirocanci pa ne popravljaju ni sitnije kvarove a kamo li da auto ulepsaju nego sto je fabricki.
Na ulicama , posto jako obracam paznju na to, pojavljuju se svakim danom, nabudzeni automobili.
Steta samo sto se sav trud pretvori u smejanje jer ako nemas para za nesto onda ni ne treba stavljati one kineske stopaljke, decije radkapne, slicice, nalepnice i ostalo...samo se unakaze jadna kola.
(Ali da nema takvih, kome bih se smejala?)
I jos jedna stvar nabudzeni auto, po mom misljenju, nije onaj koji se ofarba u 2-3 boje stave mu se neke nalepnice i ao sad imam auto u p.m. Nabudzeni auto je onaj koji je prepakovan ispod haube..e to je znanje...ovo za farbanje to i ja mogu...imam cak i iskustvo jer lakiram nokte i sigurno vise ukusa.
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | ovo za farbanje to i ja mogu.... |
Ako imas iskustvo sa farbanjem noktiju, ne znaci da znas da farbas auto. Tako da cisto sumnjam da mozes Farbanje automobila nije toliko jednostavno kao sto mislis....zacudila bi se kad bi videla sta tu sve treba, cak i pre nego sto se pocinje sa farbanjem.
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Dixy_24 je napisao/la sledeće: | ovo za farbanje to i ja mogu.... |
Ako imas iskustvo sa farbanjem noktiju, ne znaci da znas da farbas auto. Tako da cisto sumnjam da mozes Farbanje automobila nije toliko jednostavno kao sto mislis....zacudila bi se kad bi videla sta tu sve treba, cak i pre nego sto se pocinje sa farbanjem. |
Ne brini se ti za mene i sta sam ja videla a sta ne a i nauci da citas izmedju redova, druga stvar clan sam najjaceg foruma o kolima tako da mozes sledeci put moj post da zaobidjes. Nisam htela da te uvredim ili sl. jednostavno mrzim taj odnos tipa "zensko , sta ona kenj* tu sad, kakvi nokti itd."
I znam ceo postupak farbanja....
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | Vlada_R je napisao/la sledeće: | Dixy_24 je napisao/la sledeće: | ovo za farbanje to i ja mogu.... |
Ako imas iskustvo sa farbanjem noktiju, ne znaci da znas da farbas auto. Tako da cisto sumnjam da mozes Farbanje automobila nije toliko jednostavno kao sto mislis....zacudila bi se kad bi videla sta tu sve treba, cak i pre nego sto se pocinje sa farbanjem. |
Ne brini se ti za mene i sta sam ja videla a sta ne a i nauci da citas izmedju redova, druga stvar clan sam najjaceg foruma o kolima tako da mozes sledeci put moj post da zaobidjes. Nisam htela da te uvredim ili sl. jednostavno mrzim taj odnos tipa "zensko , sta ona kenj* tu sad, kakvi nokti itd."
I znam ceo postupak farbanja.... |
Ma nisi se cak ni obracala meni, tako da me nisi ni uvredila....sve je ok, opusteno. Mislio sam da ne znas bas tacno kako ide farbanje kod automobila, pa sam zato pisao to. Ali posto znas.... 8)
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|

|
|
Vlado_R, pozdrav
|
|
 |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: |
druga stvar clan sam najjaceg foruma o kolima tako da mozes sledeci put moj post da zaobidjes. |
Ako nije tajna kog foruma?
Samo nemoj reci Fadnjo :firestarter:
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|