:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedila je danas u Nagoji selekciju Južne Koreje sa 3:0, po setovima 25:23, 25:19, 25:22, u prvoj utakmici drugog kruga takmičenja na Svetskom prvenstvu u Japanu. To je bio šesti trijumf „plavih” na SP, pošto su u prvom krugu upisale svih pet pobeda. U narednoj utakmici one igraju sa Poljskom, u četvrtak od 11 h po lokalnom, a od 3 h po centralnoevropskom vremenu. Prvi meč drugog kruga SCG je počela u postavi: tehničar Maja Ognjenović, korektor Ivana Đerisilo-Stanković, primači Jelena Nikolić i Anja Spasojević, blokeri Vesna Čitaković-Đurišić i Nataša Krsmanović i libero Suzana Čebić.
U prvom setu „plave” su se na početku malo mučile, pa su na prvom tehničkom tajm-autu bile u minusu četiri poena (4:8). Međutim, dobrim servisom poremetile su prijem Koreje, pa su preokrenule rezultat. Na drugom obaveznom odmoru bilo je 16:15 za SCG. Prvu set-loptu „plave” su imale na 24:21, a uspele su da iskoriste treću za 25:23 i 1:0.
I na početku narednog seta ekipa SCG imala je malo problema. Međutim, odličnim odbranama libera Suzane Čebić, blokovima kapitena Vesne Čitaković-Đurišić i napadima Anje Spasojević „plave” su došle do rezultatske ravnoteže. U finišu seta ekipa SCG je uspela da napravi i značajnu poen razliku, a poslednji poen u tom delu igre za 25:19 i 2:0 donela je kapiten Vesna Čitaković-Đurišić.
U trećem setu poslednje izjednačenje bilo je na 12:12, a posle toga su „plave” krenule snažnije pa su imale 20:17. Međutim, ekipa Južne Koreje uspela je da izjednači na 21:21, potom je i povela sa 22:21, ali je izjednačenje doneo jedan blok SCG. Prvu set-meč-loptu SCG je imala na 24:22 i odmah ju je iskoristila, čime je postavljen i konačan rezultat od 3:0.
Hala: Dvorana duge, Nagoja. Gledalaca: 800. Sudije: Karlos Cimino (Brazil), Patrisija Salvatore (SAD).
SCG: Jelena Nikolić 13, Aleksandra Ranković 1, Ivana Đerisilo-Stanković 11, Nataša Krsmanović 5, Jovana Brakočević, Brižitka Molnar, Jovana Vesović, Maja Ognjenović 6, Vesna Čitaković-Đurišić 12, Maja Simanić, Anja Spasojević 14, Suzana Čebić (libero).
Koreja: Sa-Ne Kim 3, Dži-Jun Nam, Jo-Mi Han, Dži-Hjun Kim, Jeon-Kjung Kim 11, So-Dži Han,Song-Ji Han 9, De-Jung Dzung 7, Jun-Jo Hvang 12, Se-Jong Kim 4, He-Ran Kim, Jo-Na Be 3. (B92, Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
|
svaka cast za ove mlade snage!!!!!!!! :yugoslavija:
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
i jutros su tukli Poljsku sa 3:0
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
w.i.t.c.h Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 31

|
|
svaka chast, nema shta...
|
|
|
| |
|
 |
draganvitas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jun 2006 Poruke: 38 Mesto: Majka Cp6uja

|
|
|
Idemo do finala ale ale ale ....samo napred
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
bravo za devojke .. ja mislim da sam ovo već rekao u sportskoj sekciji ali ne škodi da se pohvali opet
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
pale su i Poljakinje
samo neka deru do finala
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|