www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex i Grad
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
Nattally
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 3:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nismo jos u tom "filmu" slobodnog ponasanja!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

serija je teska glupost.............

....tvoj i u dobru i u zlu....

Excalibour
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 14 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 08, 2006 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Serija je jako dobra i kvalitetna. Jedna je od rijetkih koja je sve okoncala kad su shvatili da bolje ne moze. Vrlo dobra serija. Wink

chobanchica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek bih je gledala.Super je.Sve su simpaticne i razlicite,dopunjujeu se.omiljeni lik mi je Samanta, Laughing otacena je(mada nekad pretera,ali ipak je to samo serija(a ne nacin zivota(posebno je niprimenjiv na nasu sredinu)))iako mene sve moje drugarice poistovecuju sa dosadnom sarlot(zato sto pletem,volim umetnost,romanticna sam , i cekam da me moj celavko zaprosi...)

ivonas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 26 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma serija je zakon! Gledala sam je svaki put kad su je reprizirali, i mogla bih jos sto puta... Prvih pet-sest epizoda su bez veze, ali ostatak do kraja je fantastican
I svaka od njih cetiri je lik za sebe. A ima i mnogo korisnih poruka

Jel zna neko, jel moze mozda da se nadje negde na DVD-u?

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ivonas je napisao/la sledeće:
Ma serija je zakon! Gledala sam je svaki put kad su je reprizirali, i mogla bih jos sto puta... Prvih pet-sest epizoda su bez veze, ali ostatak do kraja je fantastican
I svaka od njih cetiri je lik za sebe. A ima i mnogo korisnih poruka

Jel zna neko, jel moze mozda da se nadje negde na DVD-u?

Znam da je jedno vreme mogla da se nadje celokupna sesta sezona na 6 dvd-a kod distributerske kuce TUCK VIDEO, idi na njihov sajt pa proveri dali imaju jos na raspolaganju. Wink

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ih nikad nisam gledala dok nije izasla kod nas u hr u videoteci zadnja sezona onda sam ih pogledala i odusevila se samantha mi je zakon jer si je nasla mladeg frajera Wink Embarassed Laughing moj tip zene Razz tak cu i ja

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

onaj njen frajer...jao kako je sladak...posedovala bi ga Very Happy inace gledam seriju....

da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedna od mojih najdražih serija, šteta što je više nema Sad

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne znam samo sta je ljudima zanimljivo u toj seriji Shocked Shocked Shocked

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

serija je super, jako intereantana.... Samanta je skroz otkacena, nasmeje me uvek Laughing

sarajka-18
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 20 Feb 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 19, 2007 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pratila sam je dok je bila na Pinku, ok je.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Sex i Grad Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon