:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Britanac Skot Ksenings (22) zaveo je 12-godišnju devojčicu i živeo u njenoj sobi tri meseca, pre nego što je otkriven! Ksenings je u krevetu izdubio veliku rupu, gde se skrivao, ako bi neko eventualno ušao u subu. Iz sobe je izlazio vrlo retko i to samo kada u kući nije bilo nikoga. Njih dvoje su se upoznali prošle godine u autobusu nakon čega su nastavili da razmenjju SMS poruke. Posle nekoliko meseci dogovorili su mesto sastanka, kada je Ksenings prevario devojčicu, rekavši joj da nema gde da živi i da ga zbog sitnog prekršaja traži policija. Devojčica ga je neopaženo uvela u kuću, zatim su izdubili rupu unutar kreveta. Njegovo skrovište je otkriveno tek nakon što je devojčica pobegla sa Heningsom, ostavivši pismo majci da se ne brine. Policija je pronašla Heningsa i devojčicu u jednom stanu u Mančesteru još istog dana, nakon čega je on priznao da je boravio u kući, ustvrdivši da devojčicu nije seksualno i mentalno zlostavljao. Ksenings je proglašen krivim za silovanje i seksualni napad i osuđen je na dve godine i tri meseca zatvora. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
Ovo je slučaj za električnu stolicu
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
mislim da ni ta devojcica nije normalna al on je def za stolicu....
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
BOLESNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni jedno ni drugo nisu normalni!!!!! Kreteni!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
|
uzas....prica bi se mogla iskoristiti za neki psiho film...
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
ovo je čisti dokaz da jednostavno ima ljudi u svetu od kojih treba čovek da beži na 500m od njih
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Gde su ona vremena kada se zlocincima lupao pecat na celu...
Devojcica mi nije cudna, uopste. Jos je mlada, neiskusna i naivna.
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Takve ne treba ni u zatvor niti na el. stolicu. Jok, more... U Vizantijiskom carstvu su smatrali da je veliki luksuz takve slati u zatvor jer im tako omogućavaš smeštaj i ishranu.
Kastriranje je bila kazna za takve kao što je ovaj. A može i druga varijanta: ubaciti ga u ćeliju sa 10 okorelih ubica, pa nek se sa njima igra mame i tate.
|
|
 |
toni2006 $$ doctor 4 love $$

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city

|
|
|
Čovjek je zivio ko crv u drvetu,heh
|
|
|
| |
|
 |
magdalenar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 64

|
|
Smuci mi se zivot kad cujem ovakve i slicne price.Uvijek me pogode do srzi, tesko mi pada tolika devijacija i poremecaj covjeka uopste. Kad sam ja bila dijete takvih je stvari bilo malo, a ono sto se i culo uglavnom je bilo na filmovima, a danas je to svakodnevna pojava. Ja imam malu curicu i pod strasnim sam opterecenjem uopste na koji nacin pravilno odgajati djecu danas, da ih zastitimo od ovakvih stvari, od negativnih uticaja, da ostanu normalni a da pri tom nisu izolovani od svijeta.
Ova djevojcia jeste jos mlada i navina,naravno da je ovaj manijak aspolutno odgovaoran za sve, ali ipak sa 12 godina bi i ona trebalo da zna malo vise. Danas se i u kuci i u skoli daleko vise prica o nekada tabu temama, izmedju ostalog i seksu, djeca brze sazrevaju i sa 12 godina vecina djece, posebno curica je uveliko u pubertetu. Svi normalni roditelji dobrano na vrijeme upucuju svoje dijete u odredjene stvari, ugradjuju im odredjene moralne vrijednosti i koliko god da je dijete naivno i neiskusno znace da neke granice ne smije preci, a ova je curica svijesno i kradomice spetljala sa ovim manijakom.
Istina, roditelj uvijek nosi odgovornost, jer neprestano mora da nadzire svoje dijete, na umjeren nacin, ne da ga gusi, ali da zna kuda se krece, s kim se druzi, ko mu ulazi u kucu. Ako roditelj ima dobro izgradjen odnos sa djecom, iskren i prijateljski sve to ide spontano i djeca cak sama dosta toga povjere roditeljima. Naravno za takav odnos treba dosta truda i rada, ali ne smijemo zaboraviti da su djeca ipak produkt i rezultat naseg rada. Zar je moguce da odgovoran roditelj koji pozna svoje dijete, provodi vrijeme s njim, prati ga kroz zivot svakodnevno ne zna da mu u sred kuce u djecijoj sobi zivi neznanac?! Ja bi i te roditelje malo preispitala. A za ovog i slicne manijake nema sumnje, slazem se sa prethodnim izjavama, i najveca kazna je mala. Sto je najgore takvi uvijek djeluju normalno, psiholozi ce reci poremecaj, nisu oni krivi, imali ovakvo i onakvo djetilnjstvo, traume i slicno, pa se opet vracamo na pitanje odgoja i porodice, i znacaj istog za covjecanstvo generalno.
Daj Boze da evolucija covjecanstva ubuduce bude prevashodno moralnog tipa jer su moralne vrijednosti ono sto najvise propada uslijed svog napretka i modernizacije, a kad se to izgubi nikakve druge vrijednosti nemaju znacaja.
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Ma nemora doci bas do stolice,nije je ubio ili silovao...nego on je hteo da je iskoriti jer nije imao gde...a devojcica bila naivna i htela da mu pomogne...
|
|
|
| |
|
 |
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195

|
|
to su bolestni ljudi!!!!!!
psihopati oba dvoje
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|