www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šapčani u strahu od vampira
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 3:31 pm    Naslov poruke: Šapčani u strahu od vampira Na vrh strane Na dno strane

Ulice u Šapcu puste su od prvih večernjih časova posle pojave priča da se u gradu pojavila sekta „ljudoždera” i da su već izujedali nekoliko starijih osoba i jednu devojčicu. Priča o kanibalima krenula je od uha do uha pre tri dana, prvo među učenicima osnovnih škola. Oni su se organizovali i nakon nastave u grupama se vraćaju kući, a o tome su obavestili roditelje i nastavnike. „Pratimo drugarice kućama posle škole jer smo čuli da su pojeli jednu devojku kod mosta i izujedali neke ljude u parku”, kaže jedan od hrabrijih dečaka. Roditelji nisu u panici, ali deca se ipak u večernjim časovima kreću uz pratnju, tako da su treninzi, solfeđo ili časovi klavira postali i obaveza za starije. Verzije o izgledu šabačkih vampira su različite, od toga da su obučeni u crno i da imaju metalne zube do toga da imaju prirodne izraštaje kojima kidaju meso.
Broj navodnih žrtava različit je i kreće se od nekoliko mlađih i nekoliko starijih osoba do pet nestalih. Priče se poklapaju samo u delu da su „vampiri” stigli iz Sremske Mitrovice, gde je „sekta osnovana”.

Policija tvrdi da se radi o neslanoj šali, a školski pozornici dobili su novo zaduženje, da u saradnji s nastavnicima objasne deci štetnost dezinformacija i panike.

U zvaničnom saopštenju policije navodi se da na području koje pokriva ta policijska uprava nije bilo prijave građana o uznemiravanju ili napadima od osoba „koje su pripadnici sekti sa karakteristikama kanibalizma”.

U šabačkoj bolnici „Dr Laza K. Lazarević” tvrde da se niko poslednjih nekoliko dana nije javio sa povredama od ujeda. Dečiji strahovi ipak su se proširili, pa su omiljena mesta za večernje šetnje Šapčana - veliki park i tvrđava Stari grad na Savi, bez posetilaca. (Beta)

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e sta sve covek nece cuti i izmisliti...

....tvoj i u dobru i u zlu....

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 30

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Au, zar je baš toliko teška ekonomska situacija kod nas da smo počeli medjusobno da se ujedamo.

Nero25ffm
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Frankfurt

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jebote pa zar i kod nas??u frankfurtu vec 17 istih slucajeva,pouzdano znam iz poverljivih policijskih izvora.....

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 35

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

(sada sam pod uticajem vampirovog izraza i trenutno sam u transu...)

Ju, jbt, mioram da obavestim sefa da su nas otkrili!
Ljudi, hitam, moram mu reci...
Ako ne sazna na vreme, propasce nam plan da pojedemo sve vas smrtnike!!!! Ha, ha... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

GOTOVI STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sta misliote hoce li doci i kod nas u Novi Sad i okolinu????
Ljudi, pomagajte k'o Boga vas molim!
Sta cu ja ovko mlada, krha, nezna, unikatna da umrem ugrizom zlog vampira.... Citala sam ja sve o tome... I baba mi je pricala o tome... Dosli su po nas!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy

(bas su glupi ti Sapcani! Vampiri?! A daaaa... Sledece sto cu da cujem je da je Elvis Prisley ustao iz groba i igrao go u Sava centru.... Gluposti!)

Edit by S*A*S*A
Ja sam ti spojio poruke . Sledeci put bi te zamoleo da nepises poruku za porukom u jednoj temi! Ako imas nesto da dodas ili popravis koristi opciju Edit!!!

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Poslednja prepravka: EGO! datum Sub Nov 11, 2006 11:17 pm; ukupno izmenjena 1 put

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

držte lopova je napisao/la sledeće:
Au, zar je baš toliko teška ekonomska situacija kod nas da smo počeli medjusobno da se ujedamo.

ukrao mi je zemljak reči .. ne znam šta drugo da kažem .. jednostavno .. zar je dotle došlo .. Rolling Eyes

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svasta... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

....tvoja i u dobru i u zlu....

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 5:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Ne pravi paniku na Titaniku"

Sta sve nece napraviti decja masta... I ko sve nece u to poverovati! Ne bi me cudilo da se organizuju i grupe jacih tipova pa da se krene u lov na te "gvozdenzube".

Mada i nije prvi put da se izmisljaju takve nebuloze. Ne mogu sad da se setim ni jednog primera.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 11:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne verujem o tome... Rolling Eyes

Rsk_Dalmatinka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 12:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nasmije me

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 12:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bože sačuvaj

damir_tz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Masta moze svasta..mozda sad pocnu nosat i limene oklope da se zastite Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Šapčani u strahu od vampira Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon