:: |
| Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Peterostruki olimpijski pobjednik Ian Thorpe donio je neočekivanu odluku koja je senzacionalno odjeknula u sportskim krugovima. U 24. godini odlučio je okončati iznimno uspješnu karijeru.
Australski plivač, poznat pod nadimkom Torpedo, tri je olimpijska zlata osvojio u Sydneyju 2000., a još dvije olimpijske titule je dodao u Ateni četiri godine kasnije.
Nakon grčkog trijumfa, Ian Thorpe je zbog učestalih ozljeda rijetko ulazio u bazen. Na konferenciji za novinare u Sydneyju, na kojoj je objavio kraj karijere, priznao je da je već neko vrijeme razmišljao o oproštaju.
"Iza mene je odlična karijera. Možda i nije pravi trenutak za odlazak iz sporta, ali moje je vrijeme stiglo. Iako mislim da još ne bih trebao otići u mirovinu i da sam premlad za to. Ovo je bila teška odluka, ali shvatio sam da ima stvari u životu koje su mi sada važnije od plivanja", rekao je Australac brojnim predstavnicima medija.
"Dosegnuo sam vrhunac u plivanju. Imao sam puno uspjeha i nekoliko padova, ali nijedan cilj, uključujući i rušenje novih rekorda, više me ne nadahnjuje kao nekad", zaključio je Thorpe u svom obraćanju medijima.
Net.hr
Iako se radilo o sudbonosnoj odluci, Ian Thorpe je na susretu s novinarima bio sasvim opušten
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
pa dobro posteno od njega zna covek da vise to nece da radi....
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
čovjek se zasitio pa što?
|
|
|
| |
|
 |
GrimStone Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109

|
|
|
Pa mozda je i bolje tako, resio je da ode dok je na vrhuncu karijere.
|
|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
njegov zivot..
|
|
 |
tv Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428

|
|
medija mu ne da mira... kao da je pocinio kakav zlocin a ne rijesio da krene nekim novim putem u zivotu... njegov zivot njegov biznis... svako ima pravo da odlucuje samo za svoj zivot. napravio je pravu stvar (ako je to ono sto je on licno odlucio). zivot je jedan i treba ga iskoristiti na sto vise nacina
uspio je kao plivac zasto sad nebi nesto drugo....
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|