:: |
Autor |
Poruka |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
hahahaaaaaaaaa.............
|
|
|
|
|
 |
Sillmarill Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76

|
|
pa ne bash, probao sam jednom, meni ne znaci nista, a mislim da ni njoj nije znacilo...
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Sillmarill je napisao/la sledeće: | pa ne bash, probao sam jednom, meni ne znaci nista, a mislim da ni njoj nije znacilo... |
možda jest???
|
|
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
mmmmmmmmmm.....to je mocna stvar..volim da joj radim.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
Sillmarill Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Sillmarill je napisao/la sledeće: | pa ne bash, probao sam jednom, meni ne znaci nista, a mislim da ni njoj nije znacilo... |
možda jest???  |
onda je trebala reci da voli da joj prckam oko guze, mozda ne mi sve ostalo na tome?? :hello1:
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Sillmarill je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Sillmarill je napisao/la sledeće: | pa ne bash, probao sam jednom, meni ne znaci nista, a mislim da ni njoj nije znacilo... |
možda jest???  |
onda je trebala reci da voli da joj prckam oko guze, mozda ne mi sve ostalo na tome?? :hello1: |
pa dođi joj iza leđa i malo gurni he he
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
fuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj, ma nema sanse
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Citat: | fuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj, ma nema sanse |
Molim chlanove da malo iznesu/pojasne svoj stav pri ovakvim izjavama.
Hvala.
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Hmmmmmmmmm, dobro. Da budem rječitija.... Ne bi nikad mogla uzivat u spoznaji da su neciji jezik i nos tamo gdje (smatram) da im nije mjesto. Puno vise uzivam kad se nalaze par centimetara dalje. k8) Niti bi ikad zudila da svojim jezikom dodirujem područje na kojem znam sto se svakodnevno odvija. Ne znam kakav bi partner morao bit da me nagovori na tako nesto.
Mislim da svojim jezikom mogu pruzit puno vise zadovoljstva nekim drugim djelovima tijela osobi s kojom sam.
Jel to dovoljno rječito, ili treba još gospodine mod?
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
bljak, previše bakterija je tamo , bez obzira koliko čisto du*e bilo
:zelenaveca:
ali tko voli neka izvoli
|
|
|
|
|
 |
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd

|
|
perveroosoo total kod men u jagodinu javna egzekucija odmaaaaaaaa
|
_________________ uvek se nesto zalije |
|
|
|
 |
elzare Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211

|
|
nisam probaoali def hocu.........
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|