:: |
Autor |
Poruka |
ZOZEFINA Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis

|
|
Ma super je, gledala je ranije ali mislim da je na Pinku sad repriziraju pa mi vise i nije toliko zanimljivo!
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
 |
UleD Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 53

|
|
Charmed je dobar show sad glesam Season 8
|
|
|
|
|
 |
*Jovana* *Jugovićeva sekica*

|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis

|
|
Obozavam seriju,posto ne spavam do jutra,obavezno gledam i reprizu u 5 ujutru .Sad ne mogu da pohvatam kad ima,ali cujem da ima nekih promena,nova vestica,da su one maskirane i da ih niko ne prepoznaje.Sve u svemu,super serija,glumice su o.k. ali Fibi je ubedljivo najbolja,i najlepsa.
|
|
|
|
|
 |
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar

|
|
Gledao sam tu seriju mislim prvi serijal a sad ga malo preterali sa nekim scenama
|
_________________ acronis |
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
A ja mislila da jedino ja pratim ovu seriju...Posto me zezaju cimerke jer je kao decija...A meni se serija bas svidja, najvise zbog Cola i Fibi ...Samo, pre par nedelja su je prekinuli na pinku, ne znam zasto...Verovatno nisu otkupili jos epizoda ali zato su ubacili onu budjavu "Ljubav u zaledju"...Bez obzira na pregrst specijalnih efekata, serija je bas super ( oduvek sam volela bajke... ).
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Ja sam je obozavala. Iskreno nervirala me je non-stop ubacivanje novih likova, ali je dobro osmisljena.
Na ovom svetu postoji i dobro i zlo.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
Snow-White Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 50 Mesto: SABAC

|
|
Najbolja serija na svetu! Ko je voli neka poseti sajt Charmed
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
Evo za ljubitelje ove serije Buch der Schatten-Knjiga carolija,ima na eng. i nemackom.Mozda vam zatreba koja carolija
Charmed-Knjiga carolija
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***

|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184

|
|
Gledao sam prvi serijal na pinku i nije losa.
|
|
|
|
|
 |
A_Djema Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...

|
|
Ja sam je obozavala i jos uvek je obozavam, samo su me ovi s pinka iznervirali sto su je pustali u najgore moguce vreme i onda na pola prestali da je pustaju,...nadam se da ce je otkupiti jednog dana neka druga normalna televizija koja ce pustati i reprizu...
|
|
|
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Serija je odlicna, ali je ne pratim redovno...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|