www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gay par u Brazilu uspio usvojiti djevojčicu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 4:52 pm    Naslov poruke: Gay par u Brazilu uspio usvojiti djevojčicu Na vrh strane Na dno strane

Brazilski sudac dopustio je gay paru posvojenje petogodišnje djevojčice. Vasco Pedro de Gama i Junior de Carvalho u vezi su punih 14 godina i razmišljaju o posvojenju od 1998. Djevojčicu Theodoru prvo je posvojio De Gama te je sada sud dozvolio da se naknadno u rodni list upiše ime njegovog partnera. Naime, da su zajedno tražili usvajanje, šanse bi im bile minimalne, istaknuo je njihov odvjetnik. Do sada su u Brazilu dopuštena dva usvajanja i to lezbijskim parovima, a ova presuda najvjerojatnije neće vrijediti izvan Sao Paola. Po statistikama iz 2000. u SAD-u 34% lezbijskih i 22% gay parova odgaja bar jedno dijete u svom domu mlađe od 18 godina.

BBC
monitor.hr

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskreno, bas mi je drago, mislim da ce devojcica biti mnogo voljena

" I know the way to fuck them all...."

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

katastrofa.... Shocked Shocked Shocked

....tvoj i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih nikad njima dozvolila da usvoje dete,nikad...

lela0303
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: right here

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam sto posto sigurna da devojcici nece nista da nedostaje,mozda cak bude imala vise i ljubavi i paznje i svega ostalog od 50% dece iz "regularnih" brakova. U svakom slucaju-pozdravljam!!!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nece nista da nedostaje osim - majcinske ljubavi. To sto ce da odraste sa dva muskarca, po psihologiji, ce rezultirati time sto ce se "zasititi" muskaraca u okruzenju i postati - lezbejka.

Cak i ako je jedan od njih dvojice feminiziran to je ipak samo gluma/navika i nije isto kao i prava majka. Bas me interesuje kako ce joj objasniti sve o menstruaciji, na primer.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi drago! Ljuti me to što nekad muž i žena ne mogu posvojiti dijete, a mogu ovakvi parovi! Ko je uopće dao dijete takvom paru? Katastrofa, kakav će život biti toj djevojčici, ima 2 tate...užas.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 3:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas..... Evil or Very Mad

....tvoja i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Gay par u Brazilu uspio usvojiti djevojčicu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon