:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
skupa sigurno
3gb - down
upload - neogranicen
uz samo 1024kbps/192kbps
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
sasa_bajic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 55

|
|
da jako su skupe ja placam flet paket 1500 din 128 protok
|
_________________ cao |
|
|
|
 |
blue037 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182

|
|
Coyot je napisao/la sledeće: | Raja napisite koji komentar na ovu temu .
Bas me interesuje misljenje javnosti |
pa realno bi mogli malo da smanje, s'obzirom da ima dosta provajdera.......nije bas jeftino.........
|
|
|
|
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
mnogo, previse. $50 mjesecno za cable. jeste brzo, ali mislim da cu uskoro da mjenjam, jer ne vrijedi te pare.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
 |
allexandar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 82

|
|
mislim da trenutne cene nisu bas jednake u svim gradovima, sve zavisi od konkurencije ali iz godine u godinu cene sve vise i vise padaju. 96 godine jedini link ka internetu srbija je dovukla preko satelita i to 64 k , meni je drago sto sam u mogucnosti da da biram koju cu tarifu a kamoli sto je posedujem
|
|
|
|
|
 |
Zloky Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna

|
|
U BiH preko adsl cijene su preskupre 45 KM mjesečno z a 512/128
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
sisoje1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 87 Mesto: ~~

|
|
Mislim da i nije skupo...
|
|
|
|
|
 |
vmiodrag Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 50 Mesto: Beograd

|
|
imam kablovski flatrate i placam 1800din 128/kbs a posle 18h je 256kbs tako da sam zadovoljan i nije mi skupo!
|
_________________ __alonso____
__o___-___oo_______________ |
|
|
|
 |
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...

|
|
vmiodrag je napisao/la sledeće: | imam kablovski flatrate i placam 1800din 128/kbs a posle 18h je 256kbs tako da sam zadovoljan i nije mi skupo! |
KAblovski je najstabilniji, ima najmirniji ping, a i nije toliko skup...Prixvatljivo...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona...  |
|
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
Cena internet usluga je jedan od pokazatelja kakvo je stanje u drustvu. Mozda internet nije skup kod nas, u odnosu na cene u drugim zemljama, ali su plate znacajno manje.
|
|
|
|
|
 |
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...

|
|
vmirko je napisao/la sledeće: | Cena internet usluga je jedan od pokazatelja kakvo je stanje u drustvu. Mozda internet nije skup kod nas, u odnosu na cene u drugim zemljama, ali su plate znacajno manje. |
Ne, naprotiv...Cene su izuzetno visoke u odnosu na druge drzave...U francuskoj moj prijatelj ima 15 mbps za 30e mesecno flat...pa gde to kod nas ima?? A sto se plata tice tu smo prvi (od pozadi)...Kao i sve...Net najskuplji, plate najmanje...Al standard....
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona...  |
|
|
|
 |
Eniac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

|
|
pa jesu u odnosu na evropu ali sa druge strane normalne su s obzirom na vreme koliko postoje tako je bilo i u drugim zemljama na tom stadijumu razvoja...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|