www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izbacio dečaka iz autobusa
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 1:58 am    Naslov poruke: Izbacio dečaka iz autobusa Na vrh strane Na dno strane

Čačak -- Vozač autobusa čačanskog Autoprevoza iz autobusa izbacio jedanaestogodišnjeg dečaka zato što je povratio.
Kako je izjavila Slavica Jelušić, dečakova majka, koja je u vozilu bila s troje dece, dečaku je bilo muka, pa je otišao do vozača da traži od njega kesu. Ona je ispričala da se s bebom u naručju i dva sina vraćala iz Lučana za Čačak, kada je najstarijem sinu pozlilo.
"Od vozača nije dobio kesu i videla sam da je povratio u autobusu. Potom ga je vozač izbacio iz autobusa i nastavio dalje, dok sam ja s dvoje dece ostala u autobusu", kaže Slavica Jelušić.

izvor:b92.net

....tvoj i u dobru i u zlu....

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim ovo je strasno.
Neki su ljudi naprosto jako drski i bezobrazni.
Sta reci vise... New Evil

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Datum registracije: 20 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 2:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strasno...sta sve necu cuti... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

....tvoja i u dobru i u zlu....

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ukratko to je katastrofa...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 5:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam da su vozaci autobusa bezobrazni, ali bas toliko...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

popkatapetl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 3:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malo mi je cudna ova prica,sina joj izbacila a gospodja nastavila da se vozi Wink

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izbacili joj dete iz autobusa,a ona nastavila da se vozi..mislim...stvarnoooo... ko zna kako se prica u stvari i odvijala

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes zanimljivo razmisljanje.... Confused Neutral Question Question Question Arrow

nektarinica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Mar 2006
Mesto: Singidunum

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo mi je poznato od ranije!ne mogu da verujem!Putovala sam busom do Nisa i devojci pored mene je pozlilo i smogla je snage da uzme neke novine,postavi na pod i tek onda se ispovrati,da bi vozac zaustavio bus i krenuo da se dernja na nju-sta to radi?I da li je moguce da nije mogla da se suzdrzi do Nisa????Eeeeeej,da se suzdrzi!Nije mu palo napamet,da pomogne,da je izvede na vazduh,ponudi maramicu-bilo sta!!!!!Ne,njemu je bilo bitno to sto mu je ona uneredila delic poda autobusa!! Shocked Shocked
Nasi vozaci su imebcili i ovo nije jedini razlog zasto tako mislim!
A da sam ja ta majka,isutirala bih ga najstrasnije!Mislim,vozaca!! Rolling Eyes

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nektarinica je napisao/la sledeće:
Ovo mi je poznato od ranije!ne mogu da verujem!Putovala sam busom do Nisa i devojci pored mene je pozlilo i smogla je snage da uzme neke novine,postavi na pod i tek onda se ispovrati,da bi vozac zaustavio bus i krenuo da se dernja na nju-sta to radi?I da li je moguce da nije mogla da se suzdrzi do Nisa????Eeeeeej,da se suzdrzi!Nije mu palo napamet,da pomogne,da je izvede na vazduh,ponudi maramicu-bilo sta!!!!!Ne,njemu je bilo bitno to sto mu je ona uneredila delic poda autobusa!! Shocked Shocked
Nasi vozaci su imebcili i ovo nije jedini razlog zasto tako mislim!
A da sam ja ta majka,isutirala bih ga najstrasnije!Mislim,vozaca!! Rolling Eyes
ma vozaci su katastrofa al sto su vec ljudi rekli ona se po ovoj prici bas nesto nije pretrgla da vrati sina u bus ili da izadje i ona iz busa.... Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Izbacio dečaka iz autobusa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon