www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pam i Kid se razvode
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 1:37 pm    Naslov poruke: Pam i Kid se razvode Na vrh strane Na dno strane

U Hollywoodu je sezona razvoda u punom zamahu. Pamela Anderson i Kid Rock pridružili su se trendu. Nakon četiri mjeseca sreće, odlučili su okončati svoj brak zbog 'nepremostivih razlika'.

Pamela Anderson se razvodi nakon samo četiri mjeseca braka, ali to po holivudskim standardima i nije tako kratko.

Zvijezda Baywatcha i njen novi bivši muž glazbenik Kid Rock zaključili su da se stvari ne razvijaju onako kako su planirali i zatražili su razvod.

''Razvod. Istina je. Nažalost, bilo je nemoguće'', napisala je Pam na svojoj web-stranici.

Kao razlog razvoda oboje navode "nepremostive razlike''.

Pamela i Kid Rock imaju dugu ljubavnu prošlost.

Počeli su hodati još 2001., godinu dana kasnije su se zaručili, ali svoj plan da osnuju bračnu zajednicu tada nisu realizirali do kraja jer su prekinuli 2003. godine.

Na zajednički život odlučili su se nakon fatalnog susreta na jugu Francuske.

Vjenčali krajem srpnja na jahti u St. Tropezu. To su potvrdili pravnim vjenčanjem u vijećnici na Beverly Hillsu, te još jednom ceremonijom održanom u Nashvillu.

Kao su se tri puta obavezali na vjernost i ljubav ''dok ih smrt ne rastavi'', činilo se da misle ozbiljno.

Pamela je nedavno imala spontani pobačaj. Oboje su bili razočarani gubitkom djeteta i potvrdili su da planiraju raditi na novom potomku, no izgleda da do toga neće doći jer su oboje već potpisali papire za razvod.

Net.hr

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vala meni su uvek izgledali mnogo neozbiljni...

da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 6:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta ko radi u HW se rastaju i sastaju,nista novo na trulom zapadu...

....tvoj i u dobru i u zlu....

resk231
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za mjesec dana ce se opet pomirit..tako to ide

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
sta ko radi u HW se rastaju i sastaju,nista novo na trulom zapadu...

da, ni prvi ni zadnji Rolling Eyes

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 1:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam ni sumnjala... Rolling Eyes

....tvoja i u dobru i u zlu....

popkatapetl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 3:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sva sam se nasikirala Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pam i Kid se razvode Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon