:: |
| Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
U Hollywoodu je sezona razvoda u punom zamahu. Pamela Anderson i Kid Rock pridružili su se trendu. Nakon četiri mjeseca sreće, odlučili su okončati svoj brak zbog 'nepremostivih razlika'.
Pamela Anderson se razvodi nakon samo četiri mjeseca braka, ali to po holivudskim standardima i nije tako kratko.
Zvijezda Baywatcha i njen novi bivši muž glazbenik Kid Rock zaključili su da se stvari ne razvijaju onako kako su planirali i zatražili su razvod.
''Razvod. Istina je. Nažalost, bilo je nemoguće'', napisala je Pam na svojoj web-stranici.
Kao razlog razvoda oboje navode "nepremostive razlike''.
Pamela i Kid Rock imaju dugu ljubavnu prošlost.
Počeli su hodati još 2001., godinu dana kasnije su se zaručili, ali svoj plan da osnuju bračnu zajednicu tada nisu realizirali do kraja jer su prekinuli 2003. godine.
Na zajednički život odlučili su se nakon fatalnog susreta na jugu Francuske.
Vjenčali krajem srpnja na jahti u St. Tropezu. To su potvrdili pravnim vjenčanjem u vijećnici na Beverly Hillsu, te još jednom ceremonijom održanom u Nashvillu.
Kao su se tri puta obavezali na vjernost i ljubav ''dok ih smrt ne rastavi'', činilo se da misle ozbiljno.
Pamela je nedavno imala spontani pobačaj. Oboje su bili razočarani gubitkom djeteta i potvrdili su da planiraju raditi na novom potomku, no izgleda da do toga neće doći jer su oboje već potpisali papire za razvod.
Net.hr
|
|
|
| |
|
 |
PlavaRuzica Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

|
|
|
vala meni su uvek izgledali mnogo neozbiljni...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
sta ko radi u HW se rastaju i sastaju,nista novo na trulom zapadu...
|
|
 |
resk231 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 50

|
|
|
za mjesec dana ce se opet pomirit..tako to ide
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | sta ko radi u HW se rastaju i sastaju,nista novo na trulom zapadu... |
da, ni prvi ni zadnji
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
nisam ni sumnjala...
|
|
 |
popkatapetl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 168

|
|
sva sam se nasikirala
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|