:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
U ruskom gradu Ugliču, postojbini „kralja votke” Pavela Smirnova, severno od Moskve, biće podignut spomenik ruskoj votki, izjavila je predstavnica administracije oblasti. „Ugličke vlasti obratiće se poznatom ruskom vajaru Ernstu Neizvesnom sa zahtevom da napravi spomenik iskonskom ruskom alkoholnom piću - votki”, izjavila je Elena Kanjeva, prenela je agencija Interfaks. U Ugliču postoji Muzej ruske votke i u njemu je izloženo više od 1.000 vrsta tog žestokog pića. Ruski vajar Ernst Neizvesni, laureat državne nagrade za umetnost, od 1977. godine živi u Njujorku, a autor je velikog broja krupnih vajarskih dela. Među njima su spomenik „Cvet lotosa” u Egiptu, Memorijal žrtvama gulaga u Magadanu i „Preporod” u Moskvi. (Tanjug)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
e koji su to likovi...
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
blago narodu koji se ovakvim stvarima moze zamlacivati
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| nastasenjka je napisao/la sledeće: | | blago narodu koji se ovakvim stvarima moze zamlacivati | bolje i tim no politikom
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Tako i treba.
Ajte sad podici spomenik sljivovici u Bosni, komovaci u Begesu, Lozi u Sibeniku a spomenik gemistu nek bude na Jelacic Placu.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
glupost....
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
nektarinica Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | nastasenjka je napisao/la sledeće: | | blago narodu koji se ovakvim stvarima moze zamlacivati | bolje i tim no politikom |
Slazem se sa rizmalom.Ne vidim nista lose u tome i bas mi je to simpaticno!Bas su likovi!!!!
|

|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | nastasenjka je napisao/la sledeće: | | blago narodu koji se ovakvim stvarima moze zamlacivati | bolje i tim no politikom |
Bolje da piješ, nego da plačeš...Jao, evo ih vesti, živeli
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|