:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
masu masu... ne volim kad mi nije blizu
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Kobass je napisao/la sledeće: | Da, potpuno je normalno mastati, cak i ako je partner svaki dan oko tebe! Mozes mastu da pretvoris u stvarnost, ali uvek mozes o necemu novom da mastas, pa tu nikad kraja...  | potpuno se slazem znaci uvek non stop mastam o njoj pa cak i kad je pored mene kad joj vidim oderedjeni deo tela a meni mi dodje uffffffffffff....
|
|
 |
Vlada Z Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153

|
|
|
|
 |
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77

|
|
Moj dragi i ja zivimo u istom gradu.....ali i pored toga ja jako cesto mastam o njemu........
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
 |
vladankaS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77

|
|
Dosta često to radim,ustvari svaki dan.Zato su tu slike sa mobilnog telefona da bar malo pripomognu
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
vrlo vrlo cesto...pa mnogo je daleko
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Zivimo blizu jedno drugog, vidjamo se svaki dan.. ali ja i dalje, pre nego sto zaspim i par min kada se probudim mastam o njemu,o nama, o... eh, mnoge ideje su se bas u tim trenucima izrodile
|
|
|
|
|
 |
spasilac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 22 Mesto: beograd

|
|
Znaci zivomo blizu,vidjamo se skoro svaki dan,ali fantazija imam na pretek.Zajedno smo 3g,ali i dalje imam mnostvo neostvarenih zamisli,evo sada mi se javi jedna
|
|
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Ma neeeeee.... Mene to ne interesuje! Ako sam ijednom imao sex sa tom devojkom vise me ne pali toliko da mogu stvar da uzmem u ruke! Uvek ima neka druga kojoj bih se podvukao pod suknju
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Jako cesto, ponekad je to precesto, moje kolege vide moj osmeh na licu i verovatno misle ko zna sta, ali ponekada ne ide drugacije, ufff
|
|
|
|
 |
Princess_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Apr 2007 Poruke: 20 Mesto: Tuzla

|
|
i moja "ljubav" je daleko od mene...mastam o njemu svaki dan,ali ne kako vodimo ljubav nego samo kako me grli,ljubi,mazi,pazi...kao prije.....bilo i proslo ali eto,MASTAM (:
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Maštam nešto češče u zadnje vrime..maštam
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|