:: |
Autor |
Poruka |
297 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 21

|
|
ko je najbolji na ulicnim trkama?
|
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Informisi se gde su, onda prosetas pa sam ocenis ko je najbolji ja imam svog favorita, covek kada vozi pretvori se u auto kojim upravlja, da ne verujes....:autic:
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Jako pozitivno. Sa ovim Bluetec sistemom ce se introducirati dizel automobili u USA, bas sam radoznao kako ce to biti prihvaceno tamo.
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Jako pozitivno. Sa ovim Bluetec sistemom ce se introducirati dizel automobili u USA, bas sam radoznao kako ce to biti prihvaceno tamo. | videcemo i mene to interesuje s obzirom da su ameri bas privrzeni benzinu
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Pa ja sam ti vec rekla u nekom od predhodnih postova da je VW "baby Touareg" vec to sve ponudio i da mislim da ce kod Amera to super proci...njima mozes da prodas sta hoces...
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Ma ne znam, prema dizela su Ameri plasljivi. Njihovo misljenje o dizelima je kao nase (Evropsko) pre 20/30 godina: spori, prljavi itd.
|
|
 |
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak

|
|
cemo rasprava o nekim "ekonomicnim metodama" u street race topicu
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ma koliko mi se cini oni se okrecu prema vodoniku i drugi alternativnim gorivima pre nego kad dizelu,tako da nesto sumnjam da ce prihvatiti tako lako dizele za koje sto kazes vlado smatraju da su prljavi...ne znam...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|