:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | e da imam jos 1 predlog da se teme koje su zastarele i zapadnu na zadnje stranice i npr ne posete se tokom mesec 2 brisu ili arhiviraju u zavisti od toga dal mogu biti poucne,cisto da bi bio cistiji forum i da bi se lakse snnalazili itd,... |
Pa da, tako ce i biti.Vecina bajatih tema ce otici u arhivu ali jos cu da vidim koje...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
speedoje Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358

|
|
U ostala vozila mogu se jos svrstati i avioni, camci mozda ima zaljubljenika. A da dotaknem i tu temu oko arhiviranja ili brisanja, terba videti da li te stare teme imaju potencijala da se o njima dalje raspravlja, ili kao sto ste rekli, ako su u pitanju neki dobri saveti, da se sve to prebaci u jednu temu SAVETI
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Interesantan predlog...Videcemo, mozda bude nesto od toga...
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | e da imam jos 1 predlog da se teme koje su zastarele i zapadnu na zadnje stranice i npr ne posete se tokom mesec 2 brisu ili arhiviraju u zavisti od toga dal mogu biti poucne,cisto da bi bio cistiji forum i da bi se lakse snnalazili itd,... |
Pa da, tako ce i biti.Vecina bajatih tema ce otici u arhivu ali jos cu da vidim koje... | izvini al nismmo se bas razumeli...ja sam mislio pored ovih koje su sada tu da kad se oformi novi izgled da tada teme koje ce e postaviti da za njihh vazi ovo sam pomeno sto se tice arhiviranja i brisanja...
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | e da imam jos 1 predlog da se teme koje su zastarele i zapadnu na zadnje stranice i npr ne posete se tokom mesec 2 brisu ili arhiviraju u zavisti od toga dal mogu biti poucne,cisto da bi bio cistiji forum i da bi se lakse snnalazili itd,... |
Pa da, tako ce i biti.Vecina bajatih tema ce otici u arhivu ali jos cu da vidim koje... | izvini al nismmo se bas razumeli...ja sam mislio pored ovih koje su sada tu da kad se oformi novi izgled da tada teme koje ce e postaviti da za njihh vazi ovo sam pomeno sto se tice arhiviranja i brisanja... |
Hmm...Ajde lepo slozi ovu recenicu pa da te razumem u potpunosti
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | e da imam jos 1 predlog da se teme koje su zastarele i zapadnu na zadnje stranice i npr ne posete se tokom mesec 2 brisu ili arhiviraju u zavisti od toga dal mogu biti poucne,cisto da bi bio cistiji forum i da bi se lakse snnalazili itd,... |
Pa da, tako ce i biti.Vecina bajatih tema ce otici u arhivu ali jos cu da vidim koje... | izvini al nismmo se bas razumeli...ja sam mislio pored ovih koje su sada tu da kad se oformi novi izgled da tada teme koje ce e postaviti da za njihh vazi ovo sam pomeno sto se tice arhiviranja i brisanja... |
Hmm...Ajde lepo slozi ovu recenicu pa da te razumem u potpunosti  |
pa lepo...Nove teme koje ce biti otvorene kad se reformise automoto forum.Da ako zastare,tj ako niko ne bude odgovarao na njih,i zbog toga padnu na zadnje stranice foruma da se takve teme brisu ili arhiviraju zavisno od toga sta sadrze....e me sada razumes???
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | pa lepo...Nove teme koje ce biti otvorene kad se reformise automoto forum.Da ako zastare,tj ako niko ne bude odgovarao na njih,i zbog toga padnu na zadnje stranice foruma da se takve teme brisu ili arhiviraju zavisno od toga sta sadrze....e me sada razumes???  |
To se podrazumeva.Ako neke teme budu neaktivne neki vremenski period (koji ce biti odredjen naknadno), bice prebacene u neku arhivu ili u Cistiliste...Nadam se da sam te dobro razumeo i dao ti valjan odgovor
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | pa lepo...Nove teme koje ce biti otvorene kad se reformise automoto forum.Da ako zastare,tj ako niko ne bude odgovarao na njih,i zbog toga padnu na zadnje stranice foruma da se takve teme brisu ili arhiviraju zavisno od toga sta sadrze....e me sada razumes???  |
To se podrazumeva.Ako neke teme budu neaktivne neki vremenski period (koji ce biti odredjen naknadno), bice prebacene u neku arhivu ili u Cistiliste...Nadam se da sam te dobro razumeo i dao ti valjan odgovor  | da to je to ,mada je to trebalo da se radi i ovde sto bas i nije bio slucaj pa ima gomila bas zastarelih tema al nadam se da cemo uskoro ugledati novi am forum
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | pa lepo...Nove teme koje ce biti otvorene kad se reformise automoto forum.Da ako zastare,tj ako niko ne bude odgovarao na njih,i zbog toga padnu na zadnje stranice foruma da se takve teme brisu ili arhiviraju zavisno od toga sta sadrze....e me sada razumes???  |
To se podrazumeva.Ako neke teme budu neaktivne neki vremenski period (koji ce biti odredjen naknadno), bice prebacene u neku arhivu ili u Cistiliste...Nadam se da sam te dobro razumeo i dao ti valjan odgovor  | da to je to ,mada je to trebalo da se radi i ovde sto bas i nije bio slucaj pa ima gomila bas zastarelih tema al nadam se da cemo uskoro ugledati novi am forum  |
Slazem se sa tobom ali sta je - tu je...Ja sam odavno imao neke predloge za Jugovica ali nismo uspeli da se dogovorimo...Nema veze, sada cemo sve lepo da sredimo...
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
jedva cekam 8)
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Hello, folks
Dosao je i taj dan, dan reorganizacije foruma Auto-Moto Danas cu dostaviti predlog Duletu i nadam se da ce i ceo posao biti gotov danas.
Nego, ajde da vidimo koje teme da ostanu, a koje da se uklone...!?Dajte neke predloge pa da pocnemo sa radom...
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
Super,...
Sto se tice tema koje bi mogle da odtanu su:porse svet jer ja tamo stalno pisem,bmw zbog vlade,...i to je to sto meni trenutno pada na pamet...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|