:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Turisti na Jelisejskim poljima u Parizu bili su iznenađeni da vide muškarce u donjem vešu kako stoje ispred jedne radnje za mušku odeću i nude svoje telo za probanje odeće ženama koje su došle da kupe nešto svojim partnerima. Princip je jednostavan - žena bira jednog od muškarca koji nosi isti broj odeće kao njen partner, kome želi da kupi pantalone ili džemper. Živi maneken potom ide u radnju sa mušterijom i proba odeću koju ona bira. „Mi nismo striptizeri”, rekao je Romen Marten, 35-godišnjak koji nosi broj 44 i osnivač je grupe „Šopenbojz”. „Došao sam na tu ideju kada mi je verenica poklonila košulju neodgovarajuće veličine. Shvatio sam da mnoge žene kupuju odeću svojim muškarcima, ali greše u veličini odeće”, objasnio je Marten. „Veličina nije ista kod svake marke. Ovako imamo muškarca na raspologanju”, rekla je Viktorija, koja je došla da svom prijatelju kupi božićni poklon. Grupa „Šopenbojz” ima 17 članova od 19 do 63 godine, koji nose odeću različite veličine - od S do XXL. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
smesno...
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
|
Sta sve nece da se sete da privuku musterije.
|
|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
ko zna koje usluge jos nude sem probanja odece
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
jos samoi to su izmislili
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|