:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Vozač autobusa čačanskog Autoprevoza koji je izbacio 11-godišnjeg dečaka iz vozila zato što je povratio, kažnjen je. Direktor Autoprevoza Andrija Stanić rekao je da je vozač Boban Vučićević kažnjen i da je prebačen sa mesta vozača na mesto perača autobusa. Direktor „Autoprevoza” se na konferenciji za novinare izvinio majci dečaka koji je 22. novembra izbačen iz autobusa. Majka Slavica Jelušić tada je u autobusu ostala sa još dvoje dece, bebom i mlađim sinom. Jelušićeva, koja je prisustvovala konferenciji za novinare, rekla je da prihvata izvinjenje i da je to dovoljna satisfakcija za nju i njenu decu, jer nije bilo težih posledica nakon incidenta sa vozačem. Prema njenim rečima, najstarijem sinu je pozlilo u autobusu, pa je sâm otišao do vozača da zatraži kesu za povraćanje. „Od vozača nije dobio kesu i videla sam da je on povratio u autobusu, nakon čega ga je vozač izbacio iz autobusa i nastavio dalje, dok sam ja sa dvoje dece ostala u autobusu”, rekla je Jelušićeva. Dodala je da je njen sin izbačen iz vozila u blizini glavne autobuske stanice, tako da ga je, kad je izašla iz autobusa, brzo pronašla. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
tako treba...mada ja bi mu dao otkaz...
|
|
 |
viktorpop Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo

|
|
NEbi on meni video vise autobus ni slici. Ali mi jos uvek nije jasna ni ta majka koja je nastavila put a dete joj izbacili iz autobusa. Sto nije trazila da stane i izadje a posle lepo podnese tuzbu. Kaze, "Izvinio se ..." to samo moze tako ovde kod nas, u nekoj zemlji EU bi ga
platili debelo za takav postupak prema putniku.
|
|
|
| |
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
|
Svasta, ja bih njega izbacio iz aviona.
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
sad ce vozac morati sam da cisti povracanje
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|