:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Valjevski lekari neprijatno su iznenađeni nezainteresovanošću Valjevaca da prime zaštitnu vakcinu od gripa. U Zdravstvenom centru u Valjevu, koji pokriva šest opština Kolubarskog okruga, vakcine ima dovoljno, ali je do sada utrošeno veoma malo - svega oko 20% od trebovane količine, pa lekari pozivaju ugrožene grupe građana da se vakcinišu. Kako je rečeno dopisniku Tanjuga, jedan od razloga leži u činjenici što se vakcine prethodnih godina nisu pokazale najefikasnijom zaštitom, pa su se građani okrenuli prirodnim lekovima - kuvanoj rakiji i belom luku - i tvrde da je ovo mnogo efikasnija zaštita od vakcina. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
Naravno, pa ja ionako više vjerujem prirodnim pripravcima. Recimo ja gripu izlječim prirodnim sirupom od limuna i meda koji sama smutim, a vrat omotam krpom natopljenom rakijom. Zašto se bezveze trovati antibioticima i iglama
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
pa u pravu su ni ja necu da je primim,ljudi ranije nisu ni primali vakcine pa im nista nije,mrzim to zapadno pomodarsto...
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
nisu gripe vise kao sto su bile
nego rakija i beli luk im smrdi jos uvek,mislim
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
stari dobri recept za borbu protiv gripa 8) znaju seljaci sta je dobro
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
pametni ljudi
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|