www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Reorganizacija foruma Auto-Moto
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Ostala vozila i zanimljivosti ~
::  
Autor Poruka
speedoje
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 24 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa jednostavno obrisi sve teme koje su bez odgovora, a ne mogu da se aktiviraju, tj nistu toliko zanimljive za narod Smile

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ili ovako...imamo mozda bolju ideju.
Otvoricemo ona tri podforuma (Automobili, Motocikli i Ostala Vozila) i sve one teme cu da rasporedim po njima pa cu svaki dan da brisem po nekoliko nepotrebnih...Jedino sto moze biti mali problemcic je to sto ce podforum Motocikli zvrjati prazan...Da bi to sprecili mozda je bolje da otvorimo nekoliko tema za taj podforum pa da naknadno ubacim tamo!?Sta mislite?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nije losa ideja,...
ja sam vec dao preddlog zaz pocetne teme tog podforuma u nekom od mojih prethodnih postova...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro, za sada ce ostati sve teme ali malo po malo cu ih brisati (one koje su neaktivne, naravno).
Ali mene brine sta cemo sa podforumom Motocikli...Nemamo puno tema za njega, moracemo da otvorimo neke kako bi pokrenuli i tu oblast...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rile_master je napisao/la sledeće:
Dobro, za sada ce ostati sve teme ali malo po malo cu ih brisati (one koje su neaktivne, naravno).
Ali mene brine sta cemo sa podforumom Motocikli...Nemamo puno tema za njega, moracemo da otvorimo neke kako bi pokrenuli i tu oblast...

Kao sto sam reko ja sam vec dao predlog za neke teme...na drugoj strani ove raspravke o reorganizaciji,...a post glasi:
rizmal je napisao/la sledeće:
Nije lose al mislim da mesto ostala vozila bi trebao da se taj podforum zove kamioni i kombiji jer fakticki je to ostala kategorija jer dzipove mozemo danasnje da svrstamo u automobile...
Sto se tice podforuma motocikli (motori)tu bi teme mogle da budu najbolji motor po vama,najbrzi motor,trkacki motor,terenski motor,
sta mislite o kvadovima,motor vs kvad i slicno...
eto neke moje zamisli...pa vi odlucite...

Eto posto nemas vremena da pogledas drugu str morao sam ja da ti je postavim ovde Wink

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Video sam te tvoje predloge ali ne znam koliko bi takve teme bile interesantne...
Dobro, mogu one da se otvore, nije problem samo je potrebno da za pocetak budu aktivne.

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 43

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 3:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radite sta hocete samo ako pravite taj podforum(e) napravite i nakon tih Kola, motora i cega vec odmah arhivu pa da neko moze da proveri lako neke informacije u neaktivnim temama...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta bi rile s reorganizacijom?Poslali ti zahtev za promenu,dokle se stiglo???

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nista....Nisam jos nista odlucio jer ne znam sta cemo za podforum Motocikli...Teme za taj podforum me brinu...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rile_master je napisao/la sledeće:
Pa nista....Nisam jos nista odlucio jer ne znam sta cemo za podforum Motocikli...Teme za taj podforum me brinu...
pa otvori one teme koje sam ti rekao...Na neki npr probni period pa ako e bude islo reci administratorima da brisnu taj pod forum vezan za motocikle,...to ti je najbolje resenje,... Rolling Eyes

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 9:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa, vidis...nije ti los predlog...Ajde videcu u toku dana da to zavrsim.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i rile sta bi s reorganizaccijom????

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Ostala vozila i zanimljivosti ~ -> Reorganizacija foruma Auto-Moto Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon