:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Posle Hrvatske, Makedonije i Crne Gore, i Srbija počinje reklamiranje na Si-En-Enu (CNN), što će biti plaćeno pola miliona evra. Toliko će koštati četvoromesečna reklamna kampanja, a emitovanje spotova o Srbiji trebalo bi da počne za desetak dana, najavio je ministar trgovine, turizma i usluga Bojan Dimitrijević. Reklamni spotovi o Srbiji biće emitovani 507 puta, u trajanju od po 40 sekundi, a reklamiranje počinje čim bude uplaćena prva rata od 250.000 evra. Ministar Dimitrijević je rekao da još nije video reklamne spotove, te da ne može da kaže koja ja njihova glavna poruka. „Danas tek treba da vidimo te spotove. Oni su gotovi i stižu nam danas, znači, još uvek ne znam šta je glavna poruka. No, njen cilj je: dođite u Srbiju kao turisti i kao ljudi koji su spremni da investiraju”, rekao je on. „U svakom slučaju, mi smo dali i strategiju i ono što je osnova za vizuelni identitet i, naravno, mislim da Si-En-En zna bolje ko smo mi nego što mi znamo. Zato nije problem da pripreme to što treba”, rekao je ministar Dimitrijević. (B92)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
|
Jos jedan pametan potez nase vlade i nasih ministarstava i jos boljitka za srbiju nadam se !
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|