:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Gibonniju taksist u Sarajevu vratio četiri tisuće eura
SARAJEVO - Hrvatski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni ovog je tjedna u Sarajevu izgubio torbicu u kojoj je bilo četiri tisuće eura no kući se ipak vratio s tim novcima jer ih je našao pošteni taksist.
Kako u nedjelju prenosi "Dnevni avaz", uoči iznimno uspješnog koncerta Gibonni je u taksiju ostavio torbicu u kojoj su uz četiri tiusuće eura bili i njegovi dokumenti te kreditne kartice.
Samir Bjelak, vozač tvrtke "Crveni taksi" koji je Gibonnija iz hotela dovezao do dvorane Zetra u kojoj je bio koncert, tek naknadno je na sjedalu opazio torbicu.
"Prvo su me zvali iz centrale a nakon toga Gibonni i njegov asistent. Rekao sam im da sam pronašao torbicu i da ću im je odmah vratiti", kazao je Bjelak te dodao kako je kao nagradu dobio 100 konvertibilnih maraka (50 eura).
Gibonni je Bjelaka pozvao na after party no taksist se ispričao jer je morao raditi.
Vlasnik "Crvenog taksija" Jasmin Erović kazao je kako je njegov zaposlenik osvjetlao obraz i Sarajeva i njegove tvrtke te najavio da će i sam nagraditi Bjelaka.
(Hina)
vecernjilist.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
pošten čovjek
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
eh pa sarajlije su ljudi ba za deset
|
|
|
| |
|
 |
damir_tz Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 85

|
|
|
rijetki su ovakvi danas..potez za svaku pohvalu
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Gibo mu je trebao dati jedno 10% od sume (400) a ne 50 Eura.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
jelena_ns Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Sarajlija, sta vise reci...
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| aureliano je napisao/la sledeće: | Gibo mu je trebao dati jedno 10% od sume (400) a ne 50 Eura.  |
e stvarno...čovjek je baš zaslužio. Škrtac!
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
PlavaRuzica Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

|
|
| slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | eh pa sarajlije su ljudi ba za deset  |
kako koji, mene je taksista vozio i nije znao gde je soukbunar...grrrr pa mi umesto 2 marke, uzeo 12
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|