:: |
Autor |
Poruka |
mali_kreten Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2006 Poruke: 56 Mesto: pancevo

|
|
Bash cu da prowerim za taj KISS shto ti kazesh , widechemo , shta je bolje..
|
_________________ malenna |
|
|
|
 |
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad

|
|
ma kaspersky je najbolji meni se bar tako pokazalo kroz praksu jer se bavim servisiranjem racunara, ali nijedan antivirus nemoze da ti nadje bas sve viruse, zato recimo da mi se svidja kaspersky jer imaju najazurniju bazu
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
DRAGAN_NS je napisao/la sledeće: | ma kaspersky je najbolji meni se bar tako pokazalo kroz praksu jer se bavim servisiranjem racunara, ali nijedan antivirus nemoze da ti nadje bas sve viruse, zato recimo da mi se svidja kaspersky jer imaju najazurniju bazu | Upravo tako + ovaj novi KIS im je fenomenalan sve ima u sebi al naravno ko sto kazes nijedan ne moze da nadje sve viruse.A izasao je i Kaspersky 6 Emergency CD koji je butabilan koji oze da brise virruse bez instalacije ako vam padne sistem i da vam obrrise viruse i eventualno popravi sistem a ako to ne uspe bar necete morati da formatirate celu particiju vec samo postojeci sistem riperujete....
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
izasla je nova verzija KIS-a:
Kaspersky Internet Security 2006 6.0.1.411 - Final
|
|
 |
sikaa2007 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 52 Mesto: trogir

|
|
Kaspresky je odlican program ali MCafee je bolji barem meni iza ovo sto ja radim
|
|
|
|
|
 |
zaoka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 21

|
|
najbolje je imati vise antivirus programa i dosta ram memorije.ili ako nema puno rama,jedan antivirus program drzati neaktivnim a drugi aktivnim,pa promeniti i azurirati ih obavezno i uz to dobar firewall kao na primer zone alarm ili kerio!moze i adaware ili spy terminator ili slicno protiv trojanaca!
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
zaoka je napisao/la sledeće: | najbolje je imati vise antivirus programa i dosta ram memorije.ili ako nema puno rama,jedan antivirus program drzati neaktivnim a drugi aktivnim,pa promeniti i azurirati ih obavezno i uz to dobar firewall kao na primer zone alarm ili kerio!moze i adaware ili spy terminator ili slicno protiv trojanaca! | nemoj lupati jer se medjusobo anti virusi ne podnose i mogu da dovedu do pada sistema i bez da imas virus....
|
|
 |
Sonezi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 68

|
|
Mislim da je KAV neprikosnoven
|
|
|
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
KAV je mnogo bolji od Nortona, što se i videlo po mnogim testovima.
Ipak, Ruja je to.
|
|
 |
AzzO Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 104 Mesto: Beograd

|
|
Dobar je kasper
|
_________________ AzzO |
|
|
|
 |
Zloky Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna

|
|
ULT_RAS je napisao/la sledeće: | ja imam NOD32 i on je najaci a pre toga sam imao avp pa avx pa kav pa sad NOD32 8) | Bil mi ga mogla poslat
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
nedag Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Okt 2004 Poruke: 95

|
|
Meni je mnogo bolji Kasperski........jedino smo malo usporava komp
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|