:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Nije lose,mada ne znam zasto,kada god vidim tipa sa cicom na jakni,prvo sto mi padne na pmet kad ga ugledam jeste,Booooze KAKVA PEDercina,naravno sve zavisi od osobe iako su ti sa cicom uglavnom nafurani ili glupi.Bar su svi koje znam a nose cicu,takvi.Ukljucujuci i mog odvratnog bivseg decka.Al sam odvrATNA...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
Citat: |
@thorn: mislim da cak nije ni dovoljno da se okrenes da vidis da li je to musko ili ne. Jos uvek mozes da mu pogledas u nokte i da vidis da li su nalakirani ili nesto slicno. Mada, kako su danasnji "tipovi" napredni, ne znam koliko cemo moci da proveravamo po noktima...  |
.......uffffff......taman tako......izgleda kako je krenulo da ce samo 'da prostite' tamponi da ostanu za ekskluzivnu upotrebu.......
danas sam videla momka u toj jakni......na 20 i kusur napolju, on to nosi..... ......grozno, ali izgleda da ce to biti "in" ove sezone, nazalost......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
neki bi i g**no pojeli da je in
|
|
|
|
 |
beba2006 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186

|
|
ja licno ne volim i vise volim da vidim bundu nego jaknu sa krznom
|
|
|
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
[quote="thorn"] Citat: | .......uffffff......taman tako......izgleda kako je krenulo da ce samo 'da prostite' tamponi da ostanu za ekskluzivnu upotrebu....... |
Tamponi za exkluzivnu upotrebu.... nisam bas sigurna.... Njih jos i mogu da upotrebe...
Mislim da cemo moci da proveravamo da l;i je musko ili zensko na osnovu toga sta nose ui tasnici....
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
pa ono, mom decku bas i ne bi stojala cica, tako da ipak mi se ne svidja
|
|
|
|
|
 |
sharki Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Okt 2006 Poruke: 83

|
|
Nemam nista protiv toga. To mi je skroz ok, stavise vidjala sam na momcima predivne jakne sa krznom koje ih cine muzevnim
|
|
|
|
|
 |
Maki09 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266

|
|
Meni je to super,samo da nije preterano
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Jakna sa cicom ne stoji lepo svakom muskarcu.
U mnogim slucajevima mi se ne svidja jer izgleda tako komicno ali videla sam par momaka koji to bas umeju da nose i jednostavno izgleda super na njima.
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
pa svidja mi se npr muska maslinasto zelena sa cicom tom kako rece
|
|
|
|
|
 |
serz Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 57

|
|
|
|
 |
KatriX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136

|
|
Slazem se u potpunosti da je to ok ukoliko decko ume da je nosi i naravno da nije sad nesto preveliko krzno.Ukoliko je nosi samo da bi kao bio u "trendu" a ne stoji mu nikako...pfff Sta reci?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|