:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
NAKON Gibonnijevog koncerta u rasprodanoj sarajevskoj Zetri, Alku Vuicu pokušao je silovati pjevač klape Iskon, barem tako tvrdi poznata kantautorica.
U svojoj kolumni u časopisu Extra, Alka Vuica detaljno je prepričala događaj otprije nekoliko dana, kad je, nakon Gibonnijevog koncerta, na nju nasrnuo pjevač za koje je u početku tvrdila da pjeva u klapi Cambi, no poslije se utvrdilo da se radi o članu klape Iskon. Alka Vuica u Sarajevu se nakon nekoliko godina pomirila s Edom Maajkom, a kada su nakon koncerta svi, uključujući Edu, otišli u hotel na spavanje, spomenuti pjevač ostao je s Alkom.
"Laku noć, rekla sam i otvorila svoju sobu, a on navalio na mene da me poljubi. Pusti me, dreknula sam. Kako si lijepa, kako si lijepa, počeo je dahtati i opet navalio na mene. Čvrsto me stegnuo i pokušao me na silu poljubiti. Okrenula sam glavu i počela vrištati, koprcajući se i udarajući rukama i nogama, pokušavajući ga izgurati s ulaza u sobu.", opisuje Vuica nedavni incident.
Sutradan je, piše, nazvala prijatelja i ispričala mu što joj se dogodilo pa su zajedno ustvrdili da se radi o pjevaču klape Cambi, kojeg su prozvali Beba 2, jer podsjeća na Bebu, kako estradnjaci zovu mlađahnog Bernarda Krasnića, supruga Nine Badrić. Poslije su ustvrdili kako se ipak radi o Iskonovom članu, a Alka nema namjeru na sud. Kolumna s detaljnim opisom osobe zasad je dovoljna osveta.
Spomenuti pjevač odbacio je Alkine tvrdnje, te je za Blic izjavio: "S Vuicom nisam imao nikakvih kontakata. Sjedili smo u istom društvu, ali ona i Edo Maajka su razgovarali do jutra. Oko pet sati smo se razišli i ja nisam pokušao silovati Alku. Pa ja imam suprugu i malo dijete. Ta priča je laž!".
Alka Vuica potresena je događajem, a kolumnu u kojoj se obrušila na Iskonovog pjevača završava riječima: "A što bi se dogodilo da je bio grublji? Da me udario? Da me stegnuo i maltretirao dalje? Da nismo bili u hotelu, da me nitko nije mogao čuti? Vjerojatno bih ga nečim lupila po glavi. Vjerojatno bih ga ubila!".
index.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|