:: |
| Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Dok su tijekom 2003. i 2004. snimali Gospodina i gospođu Smith Jolie i Pitt shvatili su da dijele duboku emotivnu vezu, iako je bilo jasno da je Jennifer Aniston Bradova najbolja prijateljica.
"Mislim da smo oboje bili zadnje osobe koje su tražile vezu. No, zbog snimanja filma završili smo radeći svakakve lude stvari. I onda se odjednom dogodilo ovo čudno prijateljstvo i partnerstvo", rekla je.
Nakon snimanja filma ostali su jako dobri prijatelji. Aniston i Pitt su prekinuli početkom 2005. godine. Jolie tvrdi da nikad nije htjela razvrgnuti tu vezu te da se neće udati za Brada, iako će par nastaviti podizati svoje troje djece.
"Oboje smo već bili u braku, pa znamo da to nije nužno kako bi ljudi ostali zajedno. Zakonski smo vezani za našu djecu, ne jedno za drugo. Mislim da je to najvažnije", rekla je Angelina.
Brad Pitt neće staviti vjenčani prsten na ruku Angeline Jolie. Glumica je otvorila dušu Vougeu, ispričavši kako je počela veza s Bradom Pittom, je li mu htjela uništiti brak s Jennifer Aniston i kamo to sve skupa ide.
Net.hr
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
Da se ja razvedem vjerojatno se ne bi više ni udavala.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
AzzO Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 104 Mesto: Beograd

|
|
|
I treba da se udaje vreme joj je
|
_________________ AzzO |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| AzzO je napisao/la sledeće: | | I treba da se udaje vreme joj je |
pa ionako će se razvesti za mjesec dana, pa se žena ne želi bezveze mučiti
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
mozda im veza opstane duze od braka ..mozda ne zeli da malerise
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Ma sta ima da se udaje .. ovako joj je bolje .. jednostavno moze zena da uziva .. iako ima dece ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
janet jackson je bila udata 14 godina i za to se nije saznalo dok nije podnela za razvod.....mislim da i ovo dvoje ako ikada stanu na ludi kamen to nece objaviti.....zasto stvarati ludnicu, videlo se sta je bilo dok su cekali bebu.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
| |
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
|
Dobro je, jos ima nade za mene. Sad jos samo da joj se priblizim nekako.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|