www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Osuđeni za ubistvo umirao 34 minuta tokom pogubljenja
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 2:57 pm    Naslov poruke: Osuđeni za ubistvo umirao 34 minuta tokom pogubljenja Na vrh strane Na dno strane

Portorikanac koji je pre 27 godina u SAD osuđen za ubistvo menadžera toples bara pogubljen je u sredu smrtonosnom injekcijom i 34 minuta se mučio pre nego što je umro. Angel Dijaz (55) je proglašen mrtvim u 18.36 po lokalnom vremenu i do samog kraja je tvrdio da je nevin i tražio pomilovanje. „Florida ubija nedužnu osobu. Florida čini zločin jer sam nevin. Smrtna kazna je ne samo osveta već i kukavički čin. Žalim zbog ovoga što mi se dešava i što moja porodica mora da istrpi”, povikao je Dijaz. Način na koji je Dijaz umro najverovatnije će ponovo izazvati raspravu o načinu izvršenja smrtne kazne u ovoj državi, za koji mnogi tvrde da je surov. (Beta)

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je najgora smrtna kazna, jer se mucis dok ne umres. Onako da su ga stavili na sok stolicu ne bi ni osetio

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jadan covek...ma ti ameri su glupi totalno

kljaja00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko zna mozda je stvarno bio nevin? Confused

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 3:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj....prosla me jeza.... Neutral

....tvoja i u dobru i u zlu....

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 6:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kacagica je napisao/la sledeće:
to je najgora smrtna kazna, jer se mucis dok ne umres. Onako da su ga stavili na sok stolicu ne bi ni osetio

smrtna kazna sprovedena injekcijom je "najhumanija" smrtna kazna.....prva injekcija je za opustanje misica i mozga, druga za uspavljivanje, pa onda nastupaju one koje zasutavljaju srce, pluca, itd......

a elektricna s. je jedna od najgorih i najsvirepijih smrtnih kazni.....ako vec mora da postoji takva kazna.......onda je injekcija bolja i od elektricne s., i od gasne komore, streljanja, itd......na floridi je od 2000-te zabranjeno ubijanje u E.S.......

kako javljaju ovde......ovaj jadnik je umirao duze od drugih zato sto je imao bolest jetre sto je otezalo metabolizam injekcija, pa su mu dali duplu dozu.......

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 7:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekuzim.. koji su ga vrag ubijali nakon 27 godina?.. Ako mu nisu dali pravu kaznu odma, zast ga ubijaju nakon sto je toliko vremena sjedio u zatvoru. Nekuzim amerikance i njihove smrtne kazne.. nikako..

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 12:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam protiv smrtne kazne, ali ako vec rade to neka, bre ubiju coveka kako treba. Izgleda da je giljotina ipak bila najbolje sredstvo.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tako mu i treba i sve bi ubice ubijao tako da se sto vise muce

....tvoj i u dobru i u zlu....

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa zar nije bolje preseci odjednom zivot, nego se muciti. Mislim naravno on nije kriv zbog toga jer nije on odredio kako ce umreti. Ali mislim da je mogao da bira, izabrao bi sto posto sok stolicu ili giljotinu

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Smrtna kazna je ne samo osveta već i kukavički čin

Ja glasam ZA postojanje smrtne kazne. Mada je nehumano, kriminalce poput pedofila, ubica sa predumišljajem, višestrukih ubica, i sl. bih krvnički mučila Evil or Very Mad

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Citat:
Smrtna kazna je ne samo osveta već i kukavički čin

Ja glasam ZA postojanje smrtne kazne. Mada je nehumano, kriminalce poput pedofila, ubica sa predumišljajem, višestrukih ubica, i sl. bih krvnički mučila Evil or Very Mad

tako je! Pedofile pogotovo. da netko moje dijete dirne glavu bi mu iščupala!

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Osuđeni za ubistvo umirao 34 minuta tokom pogubljenja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon