www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Poraz Partizana u Glazgovu - 0:1
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 6:03 pm    Naslov poruke: Poraz Partizana u Glazgovu - 0:1 Na vrh strane Na dno strane

Fudbaleri Partizana završili su takmičenje u Kupu UEFA porazom u Glazgovu – 1:0. Jedini gol za Rendžers postigao je Alan Haton udarcem glavom u 55. minutu. Pre utakmice bilo je poznato da Rendžers ide u šesnaestinu finala (trebao im je bod za prvo mesto u grupi), kao i da Partizan nema ni teoretske izglede za dalji plasman. Po veoma lošem terenu na stadionu Ajbroks obe ekipe igrale su prilično rasterećeno i sa znatno podmlađenim postavama. Jedini gol na meču viđen je u desetom minutu drugog poluvremena – Naćo Novo je izveo slobodni udarac sa desne strane, a Haton je sa petnaest metara glavom pogodio mrežu Asprogenisa. Rendžers takmičenje u A grupi završava sa deset bodova, kao pobednik, a u petak na žrebu rival će mu biti jedan od trećeplasiranih timova iz ove faze. Partizan je na poslednjem mestu sa jednim bodom.
Rendžers: 22 MekGregor, 20 Haton (od 75. min. Louing), 27 Rodriges, 19 Svenson, 26 Smit, 7 Hemdani, 30 N´Diaje, 4 Bufel (od 80. min. Stanže), 11 Re, 23 Šebo, 10 Novo (od 64. min. Sionko)

Partizan: 1 Nikolas Asprogenis, 24 Nemanja Rnić, 12 Miloš Mihajlov, 4 Nenad Đorđević, 13 Marko Lomić, 6 Bojan Zajić, 31 Milan Smiljanić, 21 Ivan Tomić, 20 Nebojša Marinković (od 69. min. Ljubiša Vukelja), 26 Miloš Bosančić (od 67. min. Nenad Marinković), 30 Nenad Mirosavljević (od 89. min. Gulan) (B92)

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

he he neka neka Laughing Twisted Evil

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bolje nismo zasluzili to je iskreno igraci nisu krivi svi bi mi da igramo za partizan ali samo odabrani to mogu a uprava je lose birala ove godine !

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 3:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad bice bolje....

....tvoja i u dobru i u zlu....

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma partizan je pao u vodu!

stefan80
$$ Ђавољи адвокат $$
<b>$$ Ђавољи адвокат $$</b>

Godine: 45

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: $$ DEVIL LAND $$

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ocekivano!!!!Sta tu ima da se kaze sve je receno iste veceri u pioniru kada je 6000-7000 ljudi kao jedan glas vikalo "ZEKO ODLAZI"!Dosta sam obavesten pa mogu da dam i komentar posto imam price iz prve ruke od najvatrenijih grobara,veliki broj su mi i dobri drugari!Dosta smo prosli zajedno tako da im verujem!Naravno i oni ce imati koristi od zekinog pada ali to je nista u odnosu na to da ako ta gospoda ostanu i dalje u upravi Partizana,Partizan ce jos vise potonuti!Dok god su Bjekovic I Zecevic na vlasti u FK Partizanu,Partizan nece napredovati samo ce jos vise propadati!Ovo je tek pocetak kraja Partizana sa njima!
O igracima ne treba komentarisati samo da mnogi od njih ne zasluzuju crno-beli dres.Ko su?Necu ih imenovati samo cu reci DOSTA NJIH!!!Mogli bi da svrate do pionira da vide i da se malo ugledaju na kosarkase,da im kosarkasi pokazu kako se treba boriti za crno bele!!!

I put od hiljadu milja mora poceti jednim korakom

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 8:49 pm    Naslov poruke: :) Na vrh strane Na dno strane

umrite grobari.........

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Poraz Partizana u Glazgovu - 0:1 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon