:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Jedan univerzitet u Londonu od januara 2007. godine počeće da obučava svoje studente kako da budu srećni i zadovoljni, u skladu sa istraživanjem koje je pokazalo da srećni ljudi žive i do deset godina duže od drugih. Univerzitet u istočnom Londonu predstaviće, prvi put u istoriji, studije o sreći i zadovoljstvu, prenose svetske agencije. Kurs „Pozitivna psihologija” počeće u januaru 2007. godine i učiće ljude kako da izgrade karijeru i ostvare lične ciljeve svojim pozitivnim stavom. Svrha tog kursa trebalo bi da bude pomoć onima koji žele da postignu ravnotežu u poslovnom i privatnom životu. Studentima će biti pružene realne životne situacije kao slučajevi za posmatranje, a obučavaće se i za hvatanje u koštac sa životnim izazovima uz pomoć pozitivnog stava.
„Srećna osoba je bolja, ne samo što se zbog sreće oseća bolje već i zato što srećnije osobe imaju mogućnost da žive do devet godina duže. Srećnija osoba je sposobna da pomogne ljudima oko sebe. Srećnija osoba puna je razumevanja za potrebe drugih ljudi”, rekla je Ilona Bonivel, profesorka na tom univerzitetu. (MONDO)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
idem se upisati
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
cyberpop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 127 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Shta sve nece izmisliti...Boze!!!
|
|
|
| |
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
Sta cete kad ne znaju drugacije da budu srecni i zadovoljni osim kad ih neko nauci.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
|
Pa zar ljudi ne mogu da budu srecni osim ako ih neko ne nauci? Strasno...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|