:: |
Autor |
Poruka |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Da li vodite racuna o svom autu,da li vam je svejedno da li imate presvlake odredjene boje/dizajna ili sasvim obicne,smeta li vam kada neko pusi u kolima,stavljate li osvezivace...
Danas sam se vozio kolima jednog komsije ciji je auto bio sve samo ne auto-prljav,raspadnut,presvlake tako reci nisu ni postojale,smrdelo je na duvanski dim...bas mi se smucilo...kakva su vasa iskustva i kako odrzavate svoje ljubimce???
|
|
|
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
Svaki put kada ga perem,obavezno ga i usisam,patosnice operem posebno.
Mazem kontrolnu tablu sprejom-najvise volim od zelene jabuke,pa i jelkicu imam istog mirisa. Kozu mazem kremom ,to mozda jednom mesecno,a sto se tice cigara,ja ne pusim i nedam nikome da pusi,dok matori pusi kao turcin,pa onda kad jos otvori prozore sav pepeo se raspe po celom autu,,,,,joj kako me to nervira.
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|

|
|
Citat: | pa onda kad jos otvori prozore sav pepeo se raspe po celom autu,,,,,joj kako me to nervira. |
Da...o tome ja pricam...i mene to isto nervira samo sto ljudi koji puse u kolima to ne shvataju,jeste da sam i ja pusac,ali u kolima ne volim da zapalim
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
miskopisko je napisao/la sledeće: | Citat: | pa onda kad jos otvori prozore sav pepeo se raspe po celom autu,,,,,joj kako me to nervira. |
Da...o tome ja pricam...i mene to isto nervira samo sto ljudi koji puse u kolima to ne shvataju,jeste da sam i ja pusac,ali u kolima ne volim da zapalim |
JA obozavam da pusim u kolima. Nema mi boljeg filinga nego u dobrim kolima cigara. U svojim kolima odrzavam cistocu ali dopustam da se pusi unutra. Auto se prlja pa se prlja. Pa necu valjda i posebne papuce da drzim u kolima da se preobuvam svaki put kad ulazim? Mislim da je ok da se auto odrzava cistim al ne treba preterivati....
|
|
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|

|
|
Citat: | Mislim da je ok da se auto odrzava cistim al ne treba preterivati.... |
Tu si upravu...ali kad neko prlja nove presvlake koje su tek stavljene i opusteno trese pepeo...e to me zivcira
|
|
|
|
|
 |
Knjaz1989 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 96

|
|
Najvise sto mrzim je kada je auto cist spolja a prljav unutra.Zato mnogo vodim racuna o tome.Iako jos nemam polozeno,odrzavam caletov auto
|
_________________ Ja sam godine proveo sa tobom,tebi dao sve,za tebe ziveo.Sad sam opet tu i bicu uvek s tobom,vecno ostaces ti u srcu mom........ |
|
|
|
 |
nedeljkoL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 74

|
|
Ima malo više posla ali jbg.Svakog proleća vadim sedišta i tepih ispod perem.Nemožete verovati koliko prašine i koječega ima u njemu.A posle pranja kao da sediš na livadi punoj ljubičica a ne u autu.A ostala higijena je standardna
|
|
|
|
|
 |
arni12 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Nov 2005 Poruke: 16

|
|
auto uvek mora biti cist iznutra , spolja i nije toliko vazno ali bas netrba da bude prljav kao da je pre pet minuta izasao iz stale
|
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Vidi ja na to gledam kao na kucu, ukoliko je higijena bitna u kuci onda je bitna i u kolima...Tu su opet zene nekako u prednosti one malo vise vode racuna o cistoci u kolima (bar one koje ja znam) a muskarci se isto ponasaju kao i u kuci (svaka cast izuzetcima)..
|
|
 |
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak

|
|
Obavezno svaki put kad perem auto, nakon toga usisavam cijeli auto iznutra(siceve,podove...), brisem cijelu armaturu,vrata....sve glatke povrsine...ne stavljam nikakve mirise(to me ubija spocetka), ne stavljam presvlake, nedam da pusenje u autu(cigare).....itd
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Da, i ja volim da u automobilu bude sve cisto, uredno, da mirise na sveze ali nisam perfekcionista.
Naravno, nikako ne volim pusenje u kolima jer je zbog toga neprijatan boravak u autu + ostavlja taj uzasni miris...Ne volim ni kad neko jede u kolima ali ajde...to moze nekako da prodje...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
u moj auto kad ga ja budem kupio jos ako bude porse ima da uvedem pravila ko Nikola u Mi nismo Andjeli sto je uveo pravila za njegovu Ajkulu,.... 8)
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|