:: |
Autor |
Poruka |
bubica1983 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 2072

|
|
Puno cestitki i od mene!! :hello1:
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
e pa sreco moja evo ja sam malo bio onemogucen da ti cestitam do sada sto i sama znas zasto,samo tako nastavi i da nabijes jos gomilu postova i da uzivas.Jos 1 cestitam ti .VT.PUSA. pa se vidimo danas :redlips2:
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
@ alexns - hehe hvala ti puno !!!al vidim da ces me morati cekati i na 4. spraticu
@Lane86 - ej hvala ti lepotice...ma nema sanse da ja njega stignem on je brzi gonzales..al nema veze znam da mi nece pobeci :redlips2:
@Boky - hvala ti Boky nadam se dugom druzenju ovde
@Sascha336 -hvala Sale !!!hvala punoooooooo
@piastowskiharnas - hvala i tebi !!! i da nas jos dugo zasmejavas ovde
@bubica1983 - hvala !!!!!!!!sve najbolje i tebi !!!
@rizmal -ljubav moja!!!!!!!!!!!hvala ti sreco i ti znas koliko mi znaci tvoje prisustvo i sve tvoje!!!!!!!!!!!!! vt pusa!!!!!!!!!!!!!!!!!! :redlips2: :redlips2: :redlips2:
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
@moytsa - jao lutko divna si..nemam reci ...hvala ti puno i ti ostani takva.... :redlips2:
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|