:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
DIREKCIJA izbora Miss USA u četvrtak je opovrgla navode dijela američkih medija kako je pobjednici ovogodišnjeg natjecanja, 20-godišnjoj Tari Conner, oduzela titulu zbog "neodgovornog ponašanja".
Umjesto toga je navedeno da će Miss World i Donald Trump, vlasnik licence, tijekom ovog tjedna tek "razmotriti" ponašanje američke misice i vidjeti što se može učiniti kako bi joj se sačuvala titula.
Miss SAD-a mora biti uzor i ponašati se dostojanstveno, a pijančevanje prije 18 godine je nedopustivo, rekla je Lark-Marie Anton, glasnogovornica vlasnika licence Miss USA.
Web-stranica TMZ.com je vijest o uzdrmanoj tituli Connerove donijela temeljeći je na izviješćima o "razuzdanom ponašanju" misice u njujorškim barovima.
Izvori web-stranice pod "razuzdanim ponašanjem" navode pretjeranu sklonost piću, kao i odlazak u barove gdje je točenje alkohola zabranjeno osobama mlađima od 21 godinu.
Prema ugovorima koji potpisuju sudionice izbora za Miss USA, pobjednice su dužne tijekom svoje vladavine pridržavati se strogih pravila ponašanja u javnosti, odnosno "služiti kao moralni uzor".
Connerovoj, koja je rodom iz Kentuckyja, ovo nije prva titula misice, s obzirom da ima titulu "Miss Universe USA" iz 2006. godine, s kojom je osvojila 4. mjesto na ovogodišnjem natjecanju "Miss Universe".
To neće predstavljati presedan, jer je godine 1984. godine Vanessa L. Williams, prva crna Miss USA, bila prisiljena odreći se titule zbog eksplicitnog foto-sessiona lezbijske tematike, napravljenog za časopis "Penthouse".
Donald Trump već je oduzeo titulu Miss Universe 2002. godine, Ruskinji Oxani Fedorovoj, koja je prekršila ugovor s organizatorima natjecanja. "Ona je bila totalna katastrofa. Zamijenila ju je Miss Paname koja je bila sjajna", rekao je Trum".
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
i treba tako,....
|
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
dobra je al ne valja da pije...jos je mala
|
|
|
| |
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
cuo sam da ima problema licne prirode, pa je zbog toga takva.
inace, prelepa je
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| Zivojin Misic je napisao/la sledeće: | cuo sam da ima problema licne prirode, pa je zbog toga takva.
inace, prelepa je | ma kakvi god a su joj problemi licne prirode to nije razloga da pocne da pije,....vec treba da se suoci na hrabriji nacin s problemima a ne tako kukavicki,.......
|
|
 |

|

|
|
|
Premlada da bi pala na tako loš glas. A lijepa. Šteta
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Stvarno je lepa, ali ipak i miss - ice su od krvi i mesa...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |

|

|
|
| EGO!... je napisao/la sledeće: | Stvarno je lepa, ali ipak i miss - ice su od krvi i mesa...  |
istina, ali kad te cijeli svijet gleda bar se malo smiri....kad čovjek postane javna osoba odmah je zakinut za privatnost
|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
|
steta za nju..al mlada je valjda ce se ipak izvesti na dobar put....
|
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
Sto fali ako malo cuga
tko to ne radi
zar to samo ruzni i nepoznati smiju piti
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|