:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
LUDI noćni provodi mogli bi uzeti danak slavi nekada popularne pop zvijezde Britney Spears koja je nedavno povicima negodovanja istjerana iz losanđeleske sportske dvorane Staples Center tijekom održavanja košarkaške utakmice LA Lakersa i Washington Wizardsa.
Internet stranica TMZ.Com objavila je kratki video snimak na kojem Britney Spears nije baš "najljepše dočekana".
Pjevačica je na utakmicu došla sa sestrom Jamie Lynn i agentom Jasonom Trawickom.
Nakon što su gledatelji "snimili" slavnu mamicu, prema TMZ-u, navijači su počeli glasno negodovati vičući "buuu" što je Britney jako razljutilo.
Zbog toga je utakmicu napustila već prije prvog poluvremena.
Razlog navijačkoj "buuci" jest nedavno Britneyno pojavljivanje na naslovnicama svih svjetskih tabloida koji su objavili njene paparazzo fotografije na kojima je "uhvaćena" bez gaćica.
index.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
a sta je i ona ocekivala nakon onoga sto je radila s Paris da ce da je gledaju ko boginju????
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ni ne cudi me. Na sceni svetica, a u privatnom zivotu sve ostalo i sve najgore.
Lepo je rekao Balasevic: "Ja cu odpevati ovu pesmu*, a kad vam dosadi mozete slobodno dobacivati... sve, osim stolica i drugih predmeta..."
* - "O, j*bo ga Bog"
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|