www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

P l e s ( Tamicenje i Skola Plesa itd.)
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
popdjemo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iso sam ja pa me smorilo na kraju, instruktori su idioti, samo muvaju te ribe sto dolaze

popdjemo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...presho sam na kikboks
klub - palmini tigrovi

Ivvana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam,u 1. razredu

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Isao sam sa nekih 7 godina, ali sam imao ruznu partnerku i nisam hteo da nastavim! Pogresio sam Embarassed

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vladimir86 je napisao/la sledeće:
Isao sam sa nekih 7 godina, ali sam imao ruznu partnerku i nisam hteo da nastavim! Pogresio sam Embarassed

Rolling Eyes

Išla sam kad sam bila mala pa sve do 15 godine života u BeoDenc-u.Imala sam fenomenalne instruktore koji su nas vodili i na razna takmičenja, osvajal sam neke silne diplome i bila najbolja u ča-ča-ča,
međutim, kad je došlo vrijeme da se pređe u klub i plati 1000maraka za upis u klub, 300 maraka za haljinu itd - moji više nisu imali novaca za tako nešto
Moj neprežaljeni san. Dan-danas mi je bar ostao osjećaj za ritam, mogu igrat stalno, stalno i uz svakakvu muziku

jura_vz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 15 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

isao sam prije 2 god.

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 12:32 pm    Naslov poruke: Da li pratite takmicenja u plesu? Na vrh strane Na dno strane

Formacije?

Parove, latinsko-americke ili standard?

Bas bih htela da cujem, da li je ovaj sport omiljen i kod vas?

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam se aktivno bavila plesom . Zavrsila sam skolu plesa , ali se nikada nisam takmicila.
Pratim takmicenja ako nekada potrefim da ima prenos mada je to jako rijetko.

Uzivam u plesu i najvise mi se svidjaju latinoamericki jer su zivlji mada svaki ples sam po sebi ima nesto lijepo u sebi , od koraka do koreografije , obuce i odjece.

Sada pratim na HTV-u subotom navecer Ples sa zvijezdama i uzivam svaki put. Mislim da bih toga trebalo vise biti na tv.

Uvijek sam imala zelju da nadjem decka koji ce znati plesne korake da s njim mogu da plesem..ali eto ne naletih jos na njega Very Happy

Vliki plus plesu , jer pored kondicije koju dobijete baveci se plesom djevojke cesto lijepo oblikuju svoje tijelo , djete nauci bonton ponasanja u drustvu..u svakom slucaju ako imate priliku da dijete upisete u neku plesnu skolu obavezno to ucinite.

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to po meni i nije sport.isto kao i sah

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:
Ja sam se aktivno bavila plesom . Zavrsila sam skolu plesa , ali se nikada nisam takmicila.
Pratim takmicenja ako nekada potrefim da ima prenos mada je to jako rijetko.

Uzivam u plesu i najvise mi se svidjaju latinoamericki jer su zivlji mada svaki ples sam po sebi ima nesto lijepo u sebi , od koraka do koreografije , obuce i odjece.

Sada pratim na HTV-u subotom navecer Ples sa zvijezdama i uzivam svaki put. Mislim da bih toga trebalo vise biti na tv.

Uvijek sam imala zelju da nadjem decka koji ce znati plesne korake da s njim mogu da plesem..ali eto ne naletih jos na njega Very Happy

Vliki plus plesu , jer pored kondicije koju dobijete baveci se plesom djevojke cesto lijepo oblikuju svoje tijelo , djete nauci bonton ponasanja u drustvu..u svakom slucaju ako imate priliku da dijete upisete u neku plesnu skolu obavezno to ucinite.

Hehe, potpuno si u pravu. U Nemackoj je ples jako popularan. Formacijska takmicenja su organizovana po ligama. I Plesni Klub iz Bremen-a ja trenutni svetski prvak. Formacije igraju ukupno 6 minuta, od toka ulazi u ocene 4,5 min. Tih 6 minuta moze da se poredi sa trcanjem na 3000m.

Haha nije sport. Videla bih ja tebe kada bi pokusao da 6 minuta igras Wink

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam ni da se prikazuje Evil or Very Mad

danijelavu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 23 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 11:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

žao mi je nepratim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> P l e s ( Tamicenje i Skola Plesa itd.) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon